Glampen op boerderijcamping Hoeve de Betuwe
Biologische boerderij
Panoramisch uitzicht
Wandel- en fietsroutes
Op stap met Alpaca's
Speelschuur op boerderij
Boerderijwinkeltje
Nijmegen, Den Bosch
2,5 km

Boek BoerenBed Hoeve de Betuwe bij:

 SAFARITENTEN
 CHALET/HUISJE/APPT

Camping BoerenBed Hoeve de Betuwe, Gelderland

De familie Cruijsen heet je van harte welkom op hun biologische boerderij De Betuwe in Dreumel. De boerderij ligt in een prachtig stukje natuur van het land van Maas en Waal in Gelderland, op zo'n 50 minuten van Utrecht. Geniet van de vele boerderijdieren, de rust en de ruimte. Vanuit de tent heb je een prachtig uitzicht en zo maak je van dichtbij het wel en wee op de boerderij mee!

Welkom in het land van Maas en Waal! Ontdek deze geheel biologische boerderij!
Met een groot aantal melkkoeien en akkers vol met pompoen, maïs, bonen, suikerbieten en wortelen ontdek je hier al snel het echte boerenleven. Hier kunnen ‘s avonds dus heerlijke gerechten van worden gemaakt. Naast de melkkoeien vind je op de boerderij ook herten, pauwen en varkens. De kinderen mogen altijd mee helpen met het uit de weide halen van de koeien en de kalveren melk geven, de herten te voeren en de rest van de boerderijdieren te verzorgen. Vanuit je tenthuisje heb je een prachtig uitzicht over de weilanden.

Een kindvriendelijke vakantie in eigen land
Voor kinderen is het extra feest als zij een vers eitje vinden bij de kippen en daarna de konijnen mogen knuffelen. Bij mooi weer worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd en er is een trampoline aanwezig. De kinderen kunnen voetballen in de weides, spelen op het hooi, slootje springen, knuffelen met de kleine dieren of hun eigen hut bouwen. Kortom: alles kan en mag bij Hoeve de Betuwe! De kinderen zullen zich opperbest vermaken terwijl jezelf geniet van het leven op de Boerderij of juist van alle rust die je ervaart.

Tijdens je glamping vakantie op De Betuwe bevind je je in het Land van Maas en Waal. Maak een uitgebreide wandel- of fietstocht en zie wat dit stukje Nederland allemaal te bieden heeft. Vlakbij is ook het Driedijkenpunt, waar de Waaldijk, Maasdijk en Heerewaardense afsluitdijk samenkomen. Op korte afstand van de Boerderij vind je water waar gevist kan worden. Ben je op zoek naar een gezellig terras of museum? In slechts een half uurtje rijden vanaf de Boerderij bereik je grote steden als Den Bosch en Nijmegen. Verder is er een openlucht zwembad in Dreumel, zijn er de tuinen van Appeltern, binnenspeeltuin Wameland én het boerenwandelpad “Klompenpad” loopt langs de boerderij.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Hoeve de Betuwe!


Aanbieders op BoerenBed Hoeve de Betuwe

camping BoerenBed Hoeve de Betuwe heeft diverse aanbieders van accommodatie.
BoerenBed heeft hier comfortabele safaritenten staan. Glamping is het nieuwe kamperen!
BoerenBed en Roompot Vakanties verhuren lodgetenten met douche/bad en wc. Verder verhuurt BoerenBed hier chalets, bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs