Rustige camping, licht terrasvormig
Zwembad met kinderbad
3 kilometer v.h prachtige strand van Pinarellu
Paardrij-en wandeltochten over de GR20 vanaf Conca
Bonifacio, Porto-Vecchio, Aiguilles de Bavella
Bar en restaurant aan rand zwembad
Canyoning, avonturen parcours, zwemmen en rivier
Ontdek: Bonifacio, Porto-Vecchio...

Boeken op camping Acqua E Sole? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN
 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Over camping Acqua E Sole, Corsica

Deze drie sterren Camping Acqua e Sole op Corisca ligt tussen de rivier en het bebossing, in de buurt van de allermooiste stranden van het eiland. Vanaf de camping kun je diverse activiteiten uitoefenen: in de rivier of in de zee zwemmen, diepzeeduiken, trektochten en tochten te paard. Deze camping straalt rust en natuur uit en de accommodaties liggen op een ruime plaats. Op de camping vind je diverse voorzieningen, een fijn zwembad met kleuterbad en restaurant met bar. Het strand ligt op 3 kilometer verwijderd van de camping. Het mooie strand van Pinarellu ligt in de baai van St. Cyprien.

Wat dacht je van even bij komen aan de rand van het fijne zwembad, terwijl de jongste kinderen zich vermaken in het kleuterbad.
Camping Acqua e Sole op Corsica ligt temidden van dennenbossen en kurkeiken, stranden, moerassen, rotspunten en eilandjes verfraaien de kust van Saint Lucia. Het dorp ligt tussen de zee en de bergen op enkele minuten van het prachtige strand van wit zand in Pinarelle en van de baai van St Cyprien. Men kan heerlijk ijs eten in de haven van Porto Vecchio!

Corsica ook wel de Berg in de Zee genoemd, heeft een ruig landschap met vele mooie baaitjes, vlakten en valleien. Corsica biedt haar toeristen de perfecte combinatie van zon, zee, cultuur en traditie. De vaak hooggelegen dorpjes hebben een fabelachtig uitzicht over grandiose stranden en de inwoners van Corsica zijn heel gastvrij. Op dit eiland zul je de mooiste panorama foto’s maken. Wie Corsica eenmaal heeft bezocht is betoverd.

Homair verhuurt op Acqua E Sole luxe stacaravans. WiFi tegen betaling.--

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Acqua E Sole!


Boeken op Acqua E Sole

Homair Vacances verhuurt op camping Acqua E Sole stacaravans (stacaravans homes 2 to 6 personen), chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs