Kleine groene camping
Aan de voet van de Alpe-d’Huez
Buitenbad met schuifdak
Hoogseizoen animatie
Restaurant en bar
Diverse sportieve uitstapjes
Diverse sportieve fietsroutes
Nationale park Ecrin
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Frankrijk.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping A la Rencontre du Soleil bij:

 STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN
 

Accommodaties op camping A la Rencontre du Soleil

camping A la Rencontre du Soleil, Rhône-Alpes

Camping à la Rencontre du Soleil telt een kleine 100 staanplaatsen. De kampeerplekken zijn grotendeels gescheiden door hoge heggen, struiken en hoge loof- en naaldbomen. Hierdoor is er voldoende schaduw en privacy, maar vanaf het kampeerterrein heb je weinig uitzicht op de omringende bergen. Je kunt ervoor kiezen om je eigen tent of caravan mee te nemen, maar er is mogelijkheid tot het huren van mobilhomes, trekkershutten en bungalows.

Bedwing de Alpe-d’Huez
Op deze camping aan de voet van de Alpe-d'Huez komen veel sportieve wielrenners, bij wielerevenementen is de camping populair. De camping beschikt over een buitenzwembad, verwarmd buitenzwembad en binnenzwembad met schuifdak. Voor de sportieve uurtjes en voor de kleinere kinderen is er een sportterrein en een speeltuin. À la Rencontre du Soleil biedt veel animatie voor kinderen op het kampeerterrein. Geen zin om te koken? Er is een bar en een restaurant die geopend zijn tijdens het zomerseizoen. Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping excursieprogramma’s en verschillende fietsroutes.

Uitstapjes in de omgeving
Camping à la Rencontre du Soleil is vooral aantrekkelijk voor natuurliefhebbers, sportievelingen of gezinnen die volledig tot rust willen komen in een natuurrijke omgeving. Het kampeerterrein ligt aan de rand van het nationale park Ecrin; hier kun je prachtige wandelingen maken. Toe aan wat meer roering? Op minder dan 1 uur rijden van camping à la Rencontre du Soleil ligt de stad Grenoble. Daar kun je een dagje shoppen, musea bezoeken of een zonnig terrasje pakken.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping A la Rencontre du Soleil!


Aanbieders op A la Rencontre du Soleil

ANWB Camping verhuurt op camping A la Rencontre du Soleil stacaravans, chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs