't Geuldal

8.8
Klein
Kindvriendelijke glampingcamping in Limburg
Wandel- en fietsroutes
Airtrampoline, speeltuin
Maastricht, Valkenburg

Boeken op camping 't Geuldal? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARI-LODGETENT MET DOUCHE/WC BOEKEN

Over camping 't Geuldal, Limburg

Op korte afstand van Maastricht bij het plaatsje Meerssen, in het mooie groene Zuid-Limburgs landschap ligt deze fijne camping. Camping 't Geuldal heeft haar gasten veel te bieden, zowel ouders als de kinderen zullen zich geen moment vervelen. De ligging bij het riviertje de Geul en in het prachtige glooiende heuvellandschap zorgt ervoor dat wandelaars en fietsers alle dagen nieuwe routes kunnen maken.

De voorzieningen op de camping zijn goed. In het hoogseizoen zorgt het animatieteam voor leuke activiteiten. Deze kindvriendelijke camping heeft een leuke kinderboerderij en een grote speeltuin met springkussen. En wat dacht je van eindeloos zandkastelen bouwen in de grote speeltuin met zandspeeltoestellen. Verder kun je het openluchtzwembad in Meerssen bezoeken dat slechts op 2 kilometer van de camping ligt. Wil je wat meer beweging tijdens je glampingvakantie, geen probleem, pak de mountainbike of trek je wandelschoenen aan en vertrek vanaf de camping. Honger van al die activiteiten? Bestel een lekkere snack of ga een pizza eten in de pizzeria. Voor 's morgens kun je verse broodjes bestellen. Verder liggen op loopafstand van de camping enkele leuke restaurantjes.

Op Camping ’t Geuldal is geen zwembad aanwezig. Op vijf minuten fietsen van de camping ligt het openluchtzwembad van Meerssen. Entreetickets voor dit zwembad kosten 5 euro per persoon en de tickets zijn verkrijgbaar bij de receptie van de camping.

De camping ligt in het natuurgebied Meerssenerbroek. Je kunt vanaf de camping diverse wandel- en fietstochten maken in het natuurlijke beekdal 'Beneden Geuldal'. Bezoek de steden Maastricht en Valkenburg en je wilt niet meer weg uit deze prachtige regiio. Maastricht met haar talloze restaurants, winkels en mooie monumenten en fantastische sfeer. Valkenburg met de kasteelruïne en diverse bezienswaardigheden en restaurants.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping 't Geuldal!


Boeken op 't Geuldal

Villatent verhuurt op camping 't Geuldal lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs