Middelgrote familiecamping
Overdekt zwembad
Hoogseizoen animatie
Speeltuin
Landelijke camping in Bretagne
Op steenworp van de Smaragdkust
700 m

Boek Le Soleil de Saint Sieu bij:

 SAFARITENTEN
 STACARAVANS

Camping Le Soleil de Saint Sieu, Bretagne

In het noorden van Bretagne bij het plaatsje Lancieux ligt driesterrencamping Le Soleil de Saint Sieu (voorheen Le Villeu). Dat wordt een fijne vakantie met kinderen aan de Smaragdkust. Je kunt heerlijk spelen en spetteren in het overdekte en verwarmde zwembad. Behalve relaxen kun je op de camping ook leuke activiteiten ondernemen. Spreek af met vrienden bij het multisportterrein en vergeet je voetbal niet. Of misschien heb je zin in een potje tafeltennis, vergeet je badje niet. Ook kunnen de jongste gasten spelen in de speeltuin. Voor een leuke dag sporten kun je deelnemen aan een van de georganiseerde sporttoernooien. En 's avond kunnen de voetjes van de vloer tijdens een leuke muziekavond.

Wakker worden met een warm broodje en een kopje koffie
Je kunt 's morgens je bestelde verse broodjes bij het depot ophalen. Verder kun je de dagelijkse boodschappen in het hoogseizoen in de campingwinkel halen. En wil je af en toe je mail checken dan kun je op het hele campingterrein gebruik maken van wifi. De kampeerplekken zijn veelal schaduwrijk en de accommodaties zijn comfortabel ingericht.

Wat kun je allemaal doen buiten de camping
Maak tijdens jullie campingvakantie op camping Le Soleil de Saint Sieu een uitstapje naar de kust! Het dichtstbijzijnde zandstrand ligt op 700 meter afstand. Dit is het strand van Briantais. Nog een leuke tip is om ook naar Plage Saint-Sieuc, een schilderachtig strand, te gaan. Hier kun je ook windsurfen en kitesurfen. Vergeet ook niet om een bezoek aan Saint Malo te brengen. Dit is een levendige havenstad met een prachtig strand en verschillende toeristische attracties. Bezoek hier het Nationaal Fort, het kasteel Champs-Vauvert Cavalier, het Huis Quebec, de Micro Zoo en Les Remparts de Saint-Malo. Richting het zuiden ligt de Bretonse stad Dinan. Een charmante bestemming met vakwerkhuizen en veel te zien en te doen. De belangrijkste bezienswaardigheden in de stad zijn het middeleeuwse Castillo de Dinan, de basiliek Saint-Sauveur, de middeleeuwse straat Rue du Jerzual en het Château de la Conninais.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Le Soleil de Saint Sieu!


Aanbieders op Le Soleil de Saint Sieu

Eurocamp verhuurt op camping Le Soleil de Saint Sieu stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs