KAMPEREN BIJ NEDERLANDERS
 
2 campings gevonden Zoek met meer filters ▷
FRANKRIJK

Kamperen bij Nederlanders in departement Périgord Blanc, regio Dordogne

Een beetje thuis in het buitenland

Als je graag naar een camping met Nederlandse eigenaren of Nederlandse beheerders gaat, kun je daar verschillende redenen voor hebben. Misschien speelt de taalbarrière een rol. Of voelt het gewoon fijn om toch een beetje thuis in het buitenland te zijn. De reden kan ook zijn dat je op deze campings vaak andere Nederlandse stellen en Nederlandse gezinnen tegenkomt, waarmee jij en je kinderen makkelijk contact maken.

Campings met een Nederlandse eigenaar of beheerder vind je in bijna alle vakantielanden. Meestal zijn het kleinere en groene charmecampings die met hart en ziel beheerd worden. Ze zijn vaak gerenoveerd en tegelijkertijd mooi en praktisch opgezet. Deze Nederlanders zijn niet zonder ideaal naar het buitenland vertrokken!

In Frankrijk vind je de meeste campings onder Nederlands beheer. In bijna elke regio zijn ze te vinden, en je vindt hier kleine en grotere campings, dichtbij zee of midden in de natuur of vlakbij een charmant Frans dorpje. Er zijn ook kasteelcampings, boerderijcampings en zelfs minicampings met slechts enkele plaatsen.
Lees meer »

2 campings gevonden in Périgord Blanc, Dordogne

Kindvriendelijke camping Dordogne
Overdekte speeltuin
Zwembad met kinderbad eind april/eind sept
Het hele seizoen door animatie
Nederlands Animatieteam
Uitstekend restaurant
Sarlat, Rocamadour, Bergerac
Lounge accommodatie
Iris Parc Le Grand Dague bij het plaatsje Atur in de Périgord Blanc (Dordogne) is een mooie rustige 4 sterrencamping, midden in de natuur. Deze fijne Franse camping is erg geschikt voor jonge gezinnen. De ligging is lekker centraal waardoor je van hieruit de Dordogne met haar mo...
Kamperen bij Nederlandse eigenaar via
Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
Camping met Nederlandse eigenaar
Kleine charmecamping
Meer van Triouzoune
Gratis WIFI
Kindvriendelijke camping
Kanovaren op het meer
Trampolines
Petit restaurant en bar
Deze kleine, gezellige familiecamping is gelegen op de glooiende heuvels van de Haute-Corrèze. Ligt op loopafstand van het Lac de la Triouzoune. Vanaf de camping kijk je uit over de pittoreske nederzetting Pellachal. Het dorp Neuvic, met alle winkels voor de eerste levensbehoefte...
Kamperen bij Nederlandse eigenaar via
Bekijk Prijs
dubbelklik op camping-icon voor campinginfo
Toon alleen favorieten