KAMPEREN BIJ NEDERLANDERS
 
1 camping gevonden Zoek met meer filters ▷
FRANKRIJK

Kamperen bij Nederlanders in departement Gers, regio Midi-Pyrénées

Een beetje thuis in het buitenland

Als je graag naar een camping met Nederlandse eigenaren of Nederlandse beheerders gaat, kun je daar verschillende redenen voor hebben. Misschien speelt de taalbarrière een rol. Of voelt het gewoon fijn om toch een beetje thuis in het buitenland te zijn. De reden kan ook zijn dat je op deze campings vaak andere Nederlandse stellen en Nederlandse gezinnen tegenkomt, waarmee jij en je kinderen makkelijk contact maken.

Campings met een Nederlandse eigenaar of beheerder vind je in bijna alle vakantielanden. Meestal zijn het kleinere en groene charmecampings die met hart en ziel beheerd worden. Ze zijn vaak gerenoveerd en tegelijkertijd mooi en praktisch opgezet. Deze Nederlanders zijn niet zonder ideaal naar het buitenland vertrokken!

In Frankrijk vind je de meeste campings onder Nederlands beheer. In bijna elke regio zijn ze te vinden, en je vindt hier kleine en grotere campings, dichtbij zee of midden in de natuur of vlakbij een charmant Frans dorpje. Er zijn ook kasteelcampings, boerderijcampings en zelfs minicampings met slechts enkele plaatsen.
Lees meer »

1 camping gevonden in Gers, Midi-Pyrénées

Vakantiedomein met 4 safaritenten in de Gers
Zwembad buiten met terras
Golfbaan op korte afstand
Proef de authentieke sfeer van het platteland
Glampen bij een groot meer
Vissen, wandelen en fietsen
Pyreneeën op 45 km
Toulouse, Auch, Tarbes en Pau bezoeken
Domaine La Barbe is yen mooi groen domein in de Gers, op grens met de Haute Garonne bij het dorpje Lalanne-Arqué. Er staan op dit uitgestrekte domein 4 ruim opgestelde safaritenten te huur. Deze tenten hebben 3 slaapcabines, woongedeelte met keuken, een leuk terras en een privéb...
Kamperen bij Nederlandse eigenaar via
Bekijk Prijs
dubbelklik op camping-icon voor campinginfo
Toon alleen favorieten