2000 m2 zwembad met jacuzzi s
Veel sport faciliteiten
Hammam
Kinderanimatie
Gratis Wifi

Boeken op camping Village Rocchette? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Camping Village Rocchette

Aanbiedingen en specials op camping Village Rocchette:

Over camping Village Rocchette, Toscane en Elba

Campeggio Village Rocchette is een moderne camping in het mooie Toscane, gelegen in het charmante gebied van Rocchette tussen Castione en Punta Ala. Je voelt jezelf de koning te rijk op deze chique locatie! De camping en bungalows van Le Rocchette zijn gelegen in de prachtige natuur van een pijnbomenbos op ongeveer 300 meter van het strand en 7 kilometer van het mooie havenplaatsje Castiglione della Pescaia.

Zon, zee en strand temidden van de natuur
Het vakantiedorp bevindt zich temidden van 12 ha schaduwrijke dennen tussen de groene heuvels van Maremma en de Thyrreense zee. Het is door een ca. 400 m brede strook dennen van de zee afgescheiden en is lopend bereikbaar, om aan de mooiste stranden van de kust van Maremma te komen. Een fleurige camping met een mooi aanleg en bijzonder architectuur wat betreft de gebouwen, zwembad en sanitaire voorzieningen.

Luxe en comfortabel kamperen
De voorzieningen zijn schitterend en ogen erg luxe. De camping ligt aan zee, maar ook bij het nieuwe zwembad is het heerlijk toeven. Trek een baantje of neem plaats in één van de whirlpools. Je kunt op bepaalde tijden ook aquagym volgen, de lessen worden gegeven door een enthousiast animatieteam. Lekker van de zon genieten?

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Village Rocchette!


Boeken op Village Rocchette

Suncamp verhuurt op camping Village Rocchette chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs