Ecologische kamperen op deze camping
Kleine groene camping met natuurzwembad
Veel aandacht voor duurzaamheid
Kindvriendelijk, speeltoestelen, kinderboerderij
direct

Benieuwd naar de prijzen op camping Uhlenköper-Camp?

 SAFARITENTEN
 STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN
 

Accommodaties op camping Uhlenköper-Camp

camping Uhlenköper-Camp, Niedersachsen / Harz

Uhlenköper-Camp is een kleine groene milieuvriendelijke Ecocamping met een natuurlijk zwembad in Niedersachsen. Een Duitse camping die haar omliggende natuur en gasten beschermt. Het zwembad met glijbaan wordt gezuiverd door de omliggende beplanting. Op de camping vind je een kleine campingwinkel voor de dagelijkse boodschappen. Geen zin om te koken? Geen probleem je kunt fijne maaltijden bestellen in het restaurant en genieten van een lekkere pizza op het terras. Het sanitair is keurig en deels verwarmd.

Groen en ruimte voor een fijne vakantie in Duitsland
Deels vlakke en deels licht hellende camping op gras met groene volwassen bomen en struiken. De kampeervelden liggen op verschillende hoogtes rond een NaturFreibad, een natuurlijk bad met zuivering door planten. Voor fiets- en tentkampeerders zijn er aparte velden.

Het terrein wordt omzoomd door bomen en struiken. Voor kinderen zijn er enkele speeltoestellen en een kinderboerderij. Er zijn GPS-wandelingen en fietstochten te maken en op de Ilmenau op 5 km afstand worden begeleide kanotochten georganiseerVia Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Uhlenköper-Camp!


Aanbieders op Uhlenköper-Camp

ANWB Camping verhuurt op camping Uhlenköper-Camp safaritenten, stacaravans, staanplaatsen.
 

Benieuwd naar de prijzen?

Bekijk Prijs