Toscana Bella

500 m
Familiecamping
500 meter van het strand
Gerenoveerde camping
Kinderen genieten bij de miniclub
Bommetjes maken in het zwembad
Bezoek Pisa, Lucca en San Gimignano

Boeken op camping Toscana Bella? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Over camping Toscana Bella, Toscane en Elba

Ben jij op zoek naar een camping in Toscane, en dan het liefste aan de kust? Camping Toscana Bella is een goede keuze voor een onvergetelijke vakantie aan zee. Deze familiecamping is pas gerenoveerd en heeft goede voorzieningen die ervoor zorgen dat jij een ontspannen vakantie kunt beleven.

Wat hoor ik, zijn dat vogels?
Wat is het hier mooi. Hoge pijnbomen en Eucalyptusbomen zorgen voor de nodige schaduw. Mooi aangelegde paadjes, prachtige bloemen overal….Hier is alles tot in de puntjes geregeld. En hoor je de vogeltjes zingen? Die vind je ook overal op deze camping!

Lekker spetteren en afkoelen of wordt het gewoon spelen in het zwembad
Voor een koelen duik ga je naar het zwembad! Neem een flinke duik en daarna relaxen onder een parasol aan het zwembad. Bommetjes maken kan ook in het zwembad. Ze organiseren hier het “beste bommetje” toernooi. Even geen zwembad?

Op loopafstand bevindt zich het fijne strand. Lekker zandkastelen bouwen, spetteren en zwemmen? En dan in de avond een gezellig spel meepikken aangeboden door het enthousiaste animatieteam.

Smullen op de camping
Wordt het vanavond een lekker pizza of een van de specialiteiten van de Italiaanse kok? Of gewoon met de benen omhoog op jouw eigen terras en genieten van een zelf gemaakte salade?

Toscana op en top!
Je kunt fietsen huren bij de camping. Ontdek de prachtige kust en het binnenland met de fiets! Breng een bezoek aan de scheve toren van Pisa of bewonder San Gimignano, het Manhattan van Toscane. Of slenter tussen de oude steegjes en open pleinen van Volterra of Lucca.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Toscana Bella!


Boeken op Toscana Bella

Vacanceselect verhuurt op camping Toscana Bella stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs