Kindvriendelijke camping Friesland
Overdekt zwembad
Direct aan Slotermeer
Kindvriendelijke activiteiten
Lounge vision stacaravan, luxe kamperen
Leuk restaurant met terras
Dichtbij Stavoren, Balk, Sloten en Hinderlopen
Familiecamping
150 m

Boek camping t Hop bij:

 GLAMPING STACARAVANS

camping t Hop, Friesland

Glamping camping 't Hop ligt tussen het Slotermeer en het Menno van Coehoornbos in het klein dorpje Wijckel in de provincie Friesland. Voor waterssporters een toplocatie. De camping is ongeveer 6 ha. groot en heeft ruim 250 ruime kampeerplaatsen. De eigenaren zuller er alles aan doen om hun gasten een fijne kampeervakantie te bezorgen. Midden in het Gaasterland op een paar honderd meter afstand van het Slotermeer (bereikbaar vanaf de camping via een slootje) ligt deze gezellige en levendige familiecamping.

Vanaf het terras bij het eetcafé heb je een goed overzicht op het speeltuintje en het overdekt zwembad. Hier vind je ook de receptie en het sanitairblok. In de schoolvakanties is er een leuk recreatieprogramma. Op de camping kun je kano's, fietsen en skelters huren.

Kindvriendelijke camping in Friesland
Voor kinderen is camping ’t Hop een fantastische plek. Dat begint al bij het ruime overdekt zwembad met een aangename temperatuur van 30 graden. Voor de jongste kinderen is er bovendien een apart kleuter- en peuterbad aanwezig. Daarnaast vind je bij het zwembad een glijbaan, klimrol, klimmat, aqua-trampoline en een super attractie! Vanaf het zwembad kun je zo naar het terras buiten wandelen om lekker te relaxen en te zonnen. Tijdens de schoolvakanties is er op de camping een team dat een leuk kleinschalig recreatieprogramma verzorgt. Kano’s, fietsen en skelters kun je op de camping huren.

Honger van alle leuke activiteiten? Er is een gezellig eetcafé. Het eetcafé van ’t Hop heeft bovendien een terras met uitzicht op het zwembad en speeltuin.

Friesland, land van water, mooie stadjes en dorpen en de Elfstedentocht
Het Slotermeer bereik je via een slootje bij de camping. Daardoor kun je met gemak vanaf de gezellige familiecamping het Friese water verkennen. Maar je kunt natuurlijk Friesland ook wandelend, fietsend op per auto gaan ontdeken Zo’n tocht brengt je onder andere langs mooie bossen, uitgestrekte weilanden en natuurlijk het vele water wat kenmerkend is voor Friesland. Een leuke uitdaging is een bezoek aan de Elfsteden steden. Geniet van de prachtige gevelpanden, grachten en musea.

Vanaf de camping kun je mooie fietstochten maken. Verder zijn dorpen als Stavoren en Hindeloopen ook een bezoek waard.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping t Hop!


Aanbieders op t Hop

De volgende accommodaties worden aangeboden op camping t Hop:
Stacaravans worden hier verhuurd door Roan Luxury Camping Holidays en Vacanceselect. Roan Luxury Camping Holidays verhuurt hier glamping stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
 

 

 

Beoordelingen camping t Hop
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  8.1
 • Algemeen
  8.0
 • Sanitair
  9.0
 • Kinderen
  9.0
 • Horeca
  8.0
 • Zwembad
  8.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Jacobs - voorseizoen 2018, met gezin
  07-06-2018
   Jacobs
 • Algemeen
  8
 • Sanitair
  9
 • Kinderen
  9
 • Horeca
  8
 • Zwembad
  8
 • Een fijne gemoedelijke camping met binnenzwembad. Gezellig restaurant en erg gastvrije eigenaars.