Bekijk grote foto's
Midden in de Belgische Ardennen
Aan de rivier de Ourthe
Wandelen
Gezellig restaurant
Kleine groene camping
Actieve vakantie: Raften, Kanoën, MTB
Zwemmen in de rivier

Boek Sy bij:

 SAFARITENTEN

Camping Sy, Ardennen

Camping Sy ligt midden in de Belgische Ardennen. De ideale locatie voor een actieve vakantie! Deze camping ligt direct aan de rivier de Ourthe waardoor je vanaf het nabijgelegen dorpje Sy diverse watersporten kunt beoefenen. Wat dacht je verder van raften of wildwater kanoën? Het is met recht een fantastisch plek om de natuur in te trekken. Verder is de rivier de Ourthe ook een fijne plek om even af te koelen na een actieve dag. Vanaf de camping ben je al snel aan de oever van de rivier waar het water niet diep is en het ook leuk is om met jongere kinderen te zijn.

Aan de oevers van de Ourthe
Op de camping zelf vind je een restaurant met terras en bar, en een goed onderhouden sanitair gebouw. Voor een supermarkt moet je een stukje rijden (+/- 6 kilometer) naar de plaatjes Bomal of Hamoir. Vergeet dan niet meteen de grote streekmarkt mee te pakken in Bomal, deze is elke zondag en heeft de lekkerste producten!

Ook aan de minder actieve gasten is gedacht, direct vanaf camping Sy zijn er meerdere wandel- en fietsroutes door de bossen en velden. Let wel op, voor de fietsroutes worden mountainbikes aangeraden! Ook op het strandje naast de rivier is het goed toeven, hier kan je heerlijk pootje baden of stukjes zwemmen.

Klein Belgisch Zwitserland
De omgeving rondom Camping Sy wordt Klein Belgisch Zwitserland genoemd. En dat is met een reden. Het landschap is ontzettend gevarieerd waardoor je er naar hartenlust kunt wandelen en fietsen. Je uitzicht zal niet snel vervelen. Vlak voor de camping kronkelt de rivier de Ourthe door het landschap en vanaf je kampeerplek kijk je uit op de groene heuvels. In de omgeving vind je prachtige kleine plaatsjes zoals het charmante Durbuy, het kleinste stadje van België.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Sy!


Aanbieders op Sy

Vodatent verhuurt op camping Sy safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs