Bekijk grote foto's
Strandhuisjes direct aan het strand
Vier vakantie op het strand
Bagageservice vanaf de receptie
Wakker worden aan het strand
Fietsen, wandelen, watersport
Schagen, Hoorn, Enkhuizen
Den Helder, Texel

Boek Strandhuisjes Julianadorp bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Strandhuisjes Julianadorp, Noord-Holland

Droom je hiervan? Wakker worden met uitzicht op het strand? In het noordelijkste stukje Noord-Holland staan 90 strandhuisjes bij het plaatsje Julianadorp aan Zee. Dat wordt een prachtige strandvakantie in Nederland. Terwijl de kinderen grote zandkastelen bouwen en urenlang spelen, genieten ouders van het fantastische uitzicht.

Is het zomer? Dan loop je vanuit het strandhuisje zo de zee in.
Het strand bij Julianadorp aan Zee heeft opnieuw een Blauwe Vlag gekregen! De Blauwe Vlag is het internationale keurmerk dat jaarlijks wordt toegekend aan stranden die hebben aangetoond schoon en veilig te zijn. Er moet worden voldaan aan een aantal belangrijke criteria, zoals schoon (zwem)water, goede sanitaire voorzieningen en een hoge mate van veiligheid. De Noordzee staat garant voor waterplezier! De hoge golven zijn perfect voor een dagje golf- of kitesurfen. Neem les bij één van de surfscholen. Strandhuisjes Julianadorp is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken.

Wind, regen en strand
Minder goed weer? Op loopafstand van Strandhuisjes Julianadorp staan diverse gezellige strandpaviljoens. Ontbijten, lunchen, of gewoon een drankje? Of na een dag zon, zee en strand reuze honger, het kan hier allemaal. Voor ieder wat wils! Geniet tot laat in de avond van de ondergaande zon. Op circa 18 kilometer afstand ten noordoosten van Julianadorp aan Zee ligt het Amstelmeer. Windsurfen, zeilen en vissen; watersportliefhebbers kunnen zich hier helemaal uitleven. Natuurlijk kun je ook een lekkere duik nemen in dit grote meer.

De natuur in of iets actiefs, wat wordt het? Keuze genoeg. Met de kinderen ga je bijvoorbeeld naar Sprookjeswonderland of de eco-vriendelijke en spectaculaire KlimVallei. Fietsen kun je huren op het park. Hier geniet je het hele jaar door van het strand, de natuur en oer-Hollandse stadjes. Schagen, Den Helder, Medemblik en Enkhuizen liggen dichtbij. In het voorjaar krijgt deze omgeving nog eens extra kleur door de omringende bloemenvelden.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Strandhuisjes Julianadorp!


Aanbieders op Strandhuisjes Julianadorp

Op zijn veel verhuurders te vinden.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs