Bekijk grote foto's
Minicamping bij traditioneel melkveebedrijf
Mooi omliggend polderlandschap/koeien/schapen
Helpen op de boerderij
Fietsen, wandelen, spelen
Hooi speelschuur, knuffelschuur
Safaritenten en lodgetenten

Boek Stolkse Weide Farmcamps bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

Camping Stolkse Weide Farmcamps, Zuid-Holland

Een fijne, kindvriendelijke, vakantie in een safaritent op boerderijcamping de Stolkse Weide kan met FarmCamps. FarmCamps Stolkse Weide ligt in het Zuid-Hollandse Stolwijk en is een traditioneel melkveebedrijf met zo’n 90 koeien en 45 kalfjes en pinken. Een paar jaar geleden heeft boer Wilco het bedrijf van zijn vader overgenomen op deze mooie plek midden in de Krimpenerwaard, bekend om de polders, slootjes, molens en mooie oude dorpjes zoals Schoonhoven.

Op deze gezellige minicamping staat natuurlijk het Polderlandschap centraal
Alle safaritenten van FarmCamps kijken uit over de weilanden en de prachtigen omliggende natuur. Midden in het veld is de Water Pret Weide opgebouwd rondom de sloot waar de kinderen uren kunnen spelen in en bij het water. Natuurlijk zijn de sloten in en rondom de camping veilig afgezet voor de jongere kinderen. Op de boerderij mogen de kinderen meehelpen met boer Wilco: koeien uit de wei halen, de koeien en kalfjes voeren en de stal netjes houden. FarmCamps Stolkse Weide heeft ook een grote dierenweide en knuffelschuur waar je allerlei andere dieren kunt verzorgen en knuffelen. Zo zijn er geitjes, schapen en lammetjes, konijnen, kippen en een pony. En bij slecht weer kunnen de kinderen urenlang spelen in de grote, overdekte Speelschuur. Op zondag is het familietijd voor het boerengezin en worden er geen extra activiteiten georganiseerd. Maar natuurlijk kun je op zondag naar hartenlust spelen en knuffelen met de dieren.

En wil je toch nog even het erf af, dan is er in de omgeving genoeg te doen
FarmCamps Stolkse Weide ligt heel centraal vlak bij de plaatsen Gouda, Schoonhoven en Oudewater. En in deze mooie omgeving kun je ook heerlijk fietsen of varen op de vele slootjes en plassen. Vanaf Stolwijk kun je heel mooi fietsen door de Krimpenerwaard. Fiets bijvoorbeeld 'De molenroute'. Deze route van 30 km gaat langs allerlei molens en ambachtsbedrijven.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Stolkse Weide Farmcamps!


Aanbieders op Stolkse Weide Farmcamps

FarmCamps verhuurt op camping Stolkse Weide Farmcamps safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs