Bekijk grote foto's

Roompot Glamping Lauwersmeer

Glampen op korte afstand van Lauwersmeer
Safaritenten, lodgetenten
Speeltuintjes tussen de tenten
Afhaalservice, broodjesservice
3 km

Boek Roompot Glamping Lauwersmeer bij:

Roompot Glamping Lauwersmeer, Groningen

Glampen op korte afstand van het Lauwersmeer en het plaatsje Vierhuizen, dat kan bij Roompot. Een vakantie op Glamping Lauwersmeer is bijzonder te noemen. Op dit vakantiepark vier je vakantie in een stoere safaritent, slaap je op comfortabele bedden, kook je een maaltijd in je eigen keuken en je hebt een eigen badkamer. 's Morgens rustig wakker worden en op je veranda genieten van de rust en je plannen voor de rest van de dag maken. En huur je een safaritent voor 2 personen, dan is er zelfs een tweede verdieping met een dakterras.

Glampen op een autoluw vakantieparkje in Groningen
Wordt het Zeehonden spotten, of een wandeling door de stad Groningen of ga je een drankje doen op het terras? Dit glampingparkje is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, ook doordat het park autoluw is en op diverse plekken vind je gezellige speeltuintjes. Een fijne vakantieplek om nieuwe vriendjes te maken dus. Het Service point en de Take Away vind je in de oude herberg. Ook is er een minimarkt. Voor verse broodjes hoef je het park niet af, heerlijk toch?

Een waterrijke omgeving en sterrenkijken
Het Lauwersmeer was vroeger de Lauwerszee. Kunstmatige heuvels zorgen voor bescherming tegen het hoge water. Deze heuvels worden wierden genoemd. Het park ligt bij het wierdedorp Vierhuizen. Ga je de omgeving op de fiets of te voet verkennen, dan valt het gevarieerde landschap je vast op. Water, uitgestrekte weilanden en bossen wisselen elkaar af. De natuur in en bij het Lauwersmeer is zo bijzonder, dat het gebied is benoemd tot Nationaal Park. Bij Lauwersoog vind je enkele leuke strandjes. Bij warm weer is het heerlijk om hier een dag aan het water te zijn. Ga je liever het water op met een boot? Op verschillende plaatsen kun je boten huren. Of plan een dagje uit naar het Waddeneiland Schiermonnikoog, met de veerboot ben je er zo. En als de nacht valt, kun je genieten van een prachtige sterrenhemel. In deze omgeving is het namelijk echt donker. Je kunt hier fantastisch sterrenkijken vanaf een van de speciale uitkijktorens.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Roompot Glamping Lauwersmeer!


Aanbieders op Roompot Glamping Lauwersmeer

Suncamp en Roompot Vakanties verhuren lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe kamperen!
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs