Familiecamping in natuurgebied Maasduinen
Zwembad, glijbanen 27-04/15-09
Wandelen en fietsen
Golfen op golfbaan Bleijenbeek

Boeken op camping Roland? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping Roland, Limburg

Camping Roland ligt in het noorden van Limburg, in een van de fraaiste natuurgebieden van ons land. Indien je de streek nog niet kent, zul je verrast staan van de legio mogelijk-heden die de directe omgeving van de camping te bieden heeft. Zo zijn er de Maasduinen, de prachtige bossen, de heidevelden en de water-plassen, gelegen tussen de Maas en de Duitse grens.

De camping heeft een uitstekend een voorzieningenniveau. De verwarmde zwembaden zijn voorzien van jet-stream en een 40 meter lange waterglijbaan. In het hoogseizoen is er voor jong en oud van alles te doen. Natuurlijk is er de ruime speeltuin met diverse speeltoestellen, maar ook een dobbertje uitwerpen in de fraaie visvijver behoort tot de mogelijkheden. Direct naast de camping is ook een midgetgolfbaan.

Verder is er een recreatieprogramma met een scala aan activiteiten. Voor een tussendoortje of een afhaalmenu biedt de snackbar een ruime keuze. Vers brood en andere levensmiddelen zijn verkrijgbaar in de kampwinkel, waarvan de openingstijden aangepast worden aan het seizoen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Roland!


Boeken op Roland

Suncamp verhuurt op camping Roland stacaravans, chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs