Bekijk grote foto's
Kleinschalige terassencamping
Uitzicht over zee
Wandelpad naar Calella
Brug naar het strand
Zwembad
Pendelbus naar Calella
Animatie in hoogseizoen
Barcelona, Gerona, Figueres
100 m

Boek Roca Grossa bij:

Camping Roca Grossa, Cataluña

Op ongeveer 50 km ten noorden van Barcelona ligt de badplaats Calella. Calella ligt net iets ten zuiden van Blanes en Malgrat. Op camping Roca Grossa kun je genieten van zon, zee, strand en bos in een familiare omgeving. De baai van Roca Grossa ligt slechts 100 meter van de camping verwijderd. Je kunt hier naar toe lopen via een voetpad. Dat wordt een heerlijke zon, zee en strandvakantie.

De camping ligt in een bosrijke omgeving en is tegen de heuvel aangebouwd.
Doordat de vakantiewoningen tegen de bergen aangebouwd zijn heb je een mooi uitzicht over de zee. Bovendien heb je hierdoor ook nog de nodige privacy. Door de ligging op de berg zijn er wel steile wegen, waardoor de camping minder geschikt is voor mensen die slecht ter been zijn. Verder kun je op de camping afkoelen in het zwembad. Of liever wat sportiever? Dan kun je afspreken op de tennisbaan. In de maanden juli en augustus wordt er een animatieprogramma aangeboden. Trek na een dag aan het water dan kun je in het restaurant op de camping genieten van een heerlijke maaltijd.

Laat je betoveren
De betovering die van Catalonië uitgaat, zijn de ruige bergen met indrukwekkende rivieren in het noorden en in het zuiden de bijna dorre vlakten die uitlopen in de Catalaanse hoogvlakten. Bovendien is er de Middellandse Zee die het wilde land met haar ruige kust probeert te temmen. Behalve bekende kustplaatsen en mooie stranden is in Catalonië veel meer te vinden. De Pyreneeën, waarvan de uitlopers in het zuiden vervlakken tot een kale meseta, zijn zeer populair bij wintersportliefhebbers en wandelaars. Daarnaast is er een overmaat aan cultuur. De steden Gerona en Barcelona zijn makkelijk te bereiken en zo is Figueres de geboorteplaats van de kunstenaar Salvador Dali echt een aanrader. Het binnenland van de Costa Brava ligt nauwelijks in de belangstelling van de toeristen. Ten onrechte, want het staat gelijk aan een cultureel avontuur.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Roca Grossa!


Aanbieders op Roca Grossa

Stacaravans worden hier verhuurd door Eurocamp en Homair Vacances.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs