Familiepark
Buitenzwembad met peuterbad
Kinderspeelplaats
Visvijver
Privé strand aan het meer
Jachthaven
Zeilen en Surfen

Boeken op camping Rhederlaagse Meren? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Camping Rhederlaagse Meren

Over camping Rhederlaagse Meren, Gelderland/Veluwe/Achterhoek

Een bijzonder vakantiegevoel overspoelt je zodra je over de dijk rijdt richting Recreatiepark en Jachthaven ‘Rhederlaagse Meren’. Lekker uitwaaien, fietsen, wandelen, het water op met een boot of surfplank of gewoon lekker onderuit zakken in je strandstoel op het privéstrand van het park. Ontzanding en het afsnijden van een bocht in de IJssel schiepen de voorwaarden voor de ontwikkeling van dit prachtige watersportgebied genaamd De Rhederlaag.

Rhederlaag is het best te typeren met: zonnen, zeilen, surfen, eten, varen, paardrijden en fietsen.

Om optimaal van de vakantie te kunnen genieten zijn alle denkbare voorzieningen aanwezig. Een zwembad, privéstrand, visvijver, speeltuinen, wasserette, parkshop, tennisbaan, animatieteam (hoogseizoen), goed verzorgde sanitaire voorzieningen en een jachthaven.
Je vindt hier ook het café Old Sailor, waar iedereen welkom is voor een biljartje en een drankje. Hier worden ook diverse activiteiten georganiseerd zoaqls een visdag, puzzelrit of barbecue. Voor een hamburger met friet kun je terecht in restaurant Hamburgers & More. Ook is er hier een cafetaria.

De parkshop heft een aanbod aan dagelijkse boodschappen (groente, fruit, vleeswaren) en iedere dag verse broodjes uit de oven.

Op recreatiepark Rhederlaagse Meren zijn verschillende accommodaties te vinden, voor een gezinsvakantie tot een familieweekend in onze chalets tot 6 personen.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Rhederlaagse Meren!


Boeken op Rhederlaagse Meren

Succes Holidayparcs verhuurt op camping Rhederlaagse Meren chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs