Bekijk grote foto's
Glampingpark kleinschalig en groen
Logeren in lodgetenten met eigen sanitair
Op korte afstand van het Veluwemeer
Eigen strandje bij vakantieparkje
Restaurant op het park
Flevoland ontdekken, golfclub Zeewolde
Watersportmogelijkheden, fietsen, wandelen
Dolfinarium Hardewijk

Boek Resort De Parel bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

Camping Resort De Parel, Flevoland

Go glamping midden in de natuur van het mooie Hosterwold, dat doe je zeker op Resort de Parel bij Zeewolde Hier kan veel maar niets moet. Hier kun je helemaal achterover leunen en de dag aan je voorbij laten gaan, maar ook een dag vol actie plannen. Logeren in een van de luxe en compleet ingerichte lodgetenten is op zich al een hele belevenis. Je wordt 's morgens wakker door het gefluit van de vele vogels, en dan kan je rustig wakker worden met een kopje koffie en genieten van de bosgeuren en een plan maken voor de dag die gaat komen. Het glampingparkje heeft een water met eigen strandje en verder zijn er in de waterrijke omgeving veel watersportmogelijkheden. Het Veluwemeer en het Wolderwijd zijn makkelijk te bereiken en een bezoek aan het dolfinarium is zo te plannen.

De avond op dit park kan heel gezellig verlopen
Na een dag relaxen of een dag op het water kun je natuurlijk je barbecue aansteken, maar ook kiezen voor een avond in het gezellige restaurant. Verder de avond afsluiten rondom het kampvuur is natuurlijk voor zowel ouders als kinderen een gezellige ervaring. Mocht je behoefte hebben aan een goedwerkende wifi dan heb je op dit vakantiepark zeker geen klagen.

Watersport, golf of een wijngoed bezoeken, het kan op Flevoland allemaal
Fietsen of wandelen? Ga je gang het Horsterwold is een bijzonder mooi natuurgebied met uitgebreide loofbossen waar je zowel op verharde als onverharde paden kunt fietsen of wandelen. Staatsbosbeheer biedt bovendien diverse leuke wandel- en safaritochten aan voor alle leeftijden. En wat dacht je van een middagje Suppen vanaf je vakantiepark. Je kunt een Supboard huren en zo het water op gaan. De kinderen kunnen op het park ook volop genieten van de ruimte en het water met eigen strandje. Verder ligt er op korte fietsafstand een leuk speelbos (de Zevensprong) waar je lekker kunt klimmen, rennen en hutten bouwen. En voor de ouders ligt de golfclub Zeewolde op nog geen 5 minuutjes van Glampinpark de Parel. Bij jij een wijnliefhebber dan kun je ook een wijnproeverij op Wijngoed Wilgenhorst inplannen. Kortom een vakantie op Flevoland is zo veelzijdig dat je vast tijd tekort komt.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Resort De Parel!


Aanbieders op Resort De Parel

Camping Resort De Parel verhuurt lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs