Punta Lunga

7.4
Klein
aan zee
Terrasvormige camping aan Zee
Schaduwrijk onder Dennenbomen en Eucalyptus
Watersport

Boeken op camping Punta Lunga? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Punta Lunga, Puglia

Punta Lunga is een mooie terassencamping aan de Adriatische kust in de regio Puglia bij het plaatsje Vieste.
Camping Punta Lunga ligt direct aan de Adriatische zee in het Nationaal Park Gargano. Dit is een uitgestrekt natuurgebied met hoge rotsen welke afgewisseld worden door kleine baaien met witte zandstranden uitlopend in het zeer heldere zeewater. De camping ligt dichtbij de gezellige plaats Vieste, waar je ’s avonds heerlijk kunt flaneren en kunt genieten van de vele leuke winkels en restaurants. Het middeleeuwse centrum van Vieste is goed bewaard gebleven. Het is een wirwar van smalle steegjes en kleine pleinen.

Op camping Punta Lunga vind je een restaurant, bar, pizzeria en strandbar. De sportieve gasten kunnen zich fit houden in het fitness centrum of op het beachvolleybalveld. Verder kun je heerlijk surfen of zelfs een surfcursus volgen. Er worden op de camping behalve surfplanken ook diverse soorten boten verhuurd.
Door de aanwezigheid van verschillende faciliteiten en de ligging direct aan het strand, is deze camping een ideale omgeving voor gezinnen met kinderen en kun je genieten van een heerlijke vakantie.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Punta Lunga!


Boeken op Punta Lunga

Gebetsroither verhuurt op camping Punta Lunga tourcaravans (Tourcaravan max. 4+1p).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs