Bekijk grote foto's
Ideaal voor een bezoek aan Lissabon
Uitstekende faciliteiten
Gezellig amusement
Een pad naar het strand
100 m

Boek Orbitur Costa de Caparica bij:

 STACARAVANS

Camping Orbitur Costa de Caparica, Regio Lissabon

Orbitur Costa de Caparica is een niet al te grote driesterrencamping op het schiereiland even ten zuiden van Lissabon. Er is voldoende schaduw, maar de bomen in het nieuwe gedeelte zijn nog jong. De percelen zijn lekker ruim en worden door groene hagen gescheiden. De meeste gasten komen hierheen om Lissabon te bezoeken, maar deze Portugese camping zelf biedt ook prima faciliteiten en gezellig amusement. De kinderen kunnen er spelen, er is een knusse bar en het restaurant biedt een ruime keuze. Een pad voert je over een paar honderd meter naar het strand.

Zon, zee, strand en Lissabon
De camping ligt aan de rand van de stad Costa de Caparica en op slechts 200 meter van het strand. De stad is een levendige badplaats en vooral populair bij mensen die in het weekend willen ontsnappen aan het drukke stadsleven. Met 15 km aan zandstrand is er voor iedereen genoeg ruimte om volledig te kunnen ontspannen. Aan het strand is een lange boulevard waar allerlei bars en restaurants te vinden zijn. De sfeer op de boulevard is erg gezellig. Vooral in de zomermaanden, dan blijven de bars en restaurants open tot laat in de nacht!

Ontdek de Portugese westkust vanaf de camping
Een uitgelezen mogelijkheid om Lissabon te ontdekken. De stad van de fado-muziek, van de grote ontdekkingsreizigers en van de zeven heuvels die u kunt bereiken met liften, tandradbanen en grappige oude trams. Bezoek met de kinderen de apart vormgegeven dierentuin die werd gebouwd als onderdeel van de wereldtentoonstelling. Een grote brug verbindt de stad met het schiereiland aan de overkant van de monding van de Taag, maar u kunt ook voor een paar euro per dag de auto parkeren en de pont nemen naar de stad. De brug lijkt erg op die in San Francisco en is een cadeautje van de Amerikanen na de Tweede Wereldoorlog. Aan de kant van het schiereiland wordt de brugpijler geflankeerd door een enorme Christusfiguur die weer doet denken aan het beeld in Rio de Janeiro.

Even verderop ligt Setúbal, en de gehele kust tussen beide steden heet Costa de Caparica, bekend om zijn pijnboombossen en mooie zandstranden.--


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Orbitur Costa de Caparica!


Aanbieders op Orbitur Costa de Caparica

Eurocamp verhuurt op camping Orbitur Costa de Caparica stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs