Bekijk grote foto's
Boerderij glampingcamping
Veerse meer op 2 kilometer afstand
Gastvrijheid
Glamping in luxe tenten
Ritje op de platte weg
Heel veel skelters op de boerderij
Watersporten op het Veerse Meer
Middelburg, Vlissingen, Domburg
2 km

Boek Oranjepolder Farmcamps bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

Camping Oranjepolder Farmcamps , Zeeland

Op het Zeeuwse Walcheren tussen het Veerse Meer en de stad Middelburg ligt de in 1618 drooggelegde Oranjepolder. En in dit voormalig Kroondomein van de Oranjes ligt Farmcamps boerderij Oranjepolder, het thuis van boerin Sentine en haar man Gavin. Een kindvriendelijke vakantieplek waar je heerlijk de ruimte hebt en het Veerse Meer op kort afstand. Op het erf staat het woonhuis van de familie en de prachtige indrukwekkende grote schuur. Achter en naast de schuur liggen vier veldjes. Op het rustige achterste veld staan de 8 luxe Safari- en Barntenten met een wijds uitzicht over het akkerland.

Boerin en Archeoloog heten hun gasten van harte welkom
Boerin Sentine zie je dagelijks in de weer op de boerderij. Als zij niet bezig is met het verbouwen van 40(!) hectare tarwe, aardappelen, suikerbieten, uien of maïs, dan is ze druk met de camping en haar gasten. Gavin werkt nog als archeoloog en zie je over het algemeen iets minder op de boerderij, maar in de vakanties haalt hij graag zijn metaaldetector tevoorschijn om samen met de kids schatten te zoeken op de akkers. Hoe cool is dat!

Bij Farmcamps de Oranjepolder kun je kiezen uit 2 verschillende luxe tenten. Er zijn 4 luxe Safaritenten met eigen toilet. Douchen doe je in het oude varkenskot wat volledig omgebouwd is tot sanitair gebouw én heerlijk verwarmd is. Daarnaast staan er ook nog 4 luxe Barntenten met daarin eigen toilet én ligbad en niet te vergeten een vaatwasser in de volledig ingerichte keuken. Keuze genoeg dus.

Deze FarmCamps glampingcamping is gelegen in een omgeving van weilanden en akkers. Op slechts 2 km afstand ligt het Veerse Meer waar je heerlijk kunt zwemmen en watersporten en welke geschikt is voor gezinnen met kinderen. Verder liggen de terrasjes in Domburg en Veere er gezellig bij. En voor een dagje shoppen ga je natuurlijk naar Middelburg of Vlissingen.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Oranjepolder Farmcamps !


Aanbieders op Oranjepolder Farmcamps

FarmCamps verhuurt op camping Oranjepolder Farmcamps safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs