Bekijk grote foto's
Geopend in het voorjaar van 2023
Verdeeld over 5 duinpannen
Glampen in een lodgetent
Stranden van Breskens en Groede
Glampen in de duinen
Watersporten
Wandelen en fietsen
Antwerpen, Knokke, Gent, Brugge

Boek Molecaten Park Waterdunen bij:

 LODGETENTEN (BADK.)
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Camping Molecaten Park Waterdunen, Zeeland

Molecaten Park Waterdunen is een bijzondere duincamping op korte afstand van Breskens bij het gelijknamige natuurgebied Waterdunen. Het kampeerterrein ligt verspreid over 5 duinpannen en voor de échte kampeerder is dit een mooie natuurlijke vakantieplek in Zeeuws Vlaanderen. 's Morgens wakker worden met dit uitzicht over het water is een hele beleving. Op de camping ligt, buiten kampeerplaatsen, glampingtenten en leuke vakantiehuisjes, ook een speciale camperplaats. Voor een fijne strand- of natuurvakantie zit je op de Waterdunen perfect.

De ligging van de camping is geweldig voor natuurliefhebbers
Wandel het unieke natuurgebied de Waterdunen in (honden zijn hier niet welkom). Bezoek de fijne stranden van Breskens en Groede in de omgeving (honden aangelijnd) of fiets van dorpje naar dorpje. Ben je met kinderen op vakantie dan zijn de stranden natuurlijk top, maar er zijn ook leuke attracties in de buurt. Denk daarbij aan het speelpaleis Bambini in Vlissingen, kinderparadijs 't Krekeltje in Eede of het overdekte recreatiecentrum Toversluis Family Fun Parc in Sluis. Voor een hapje en een drankje bezoek je het centrum van Breskens met haar gezellige restaurantjes en terrassen.

Een stukje Nederlandse kust met Belgische allure
De provincie Zeeuws-Vlaanderen grenst direct aan het gezellige België. De Vlaamse steden Brugge, Gent, Knokke en zelfs Antwerpen zijn zeker een dagtochtje waard. Het plaatsje Breskens is een vissersdorpje met een leuk visserijmuseum. De vissersboten brengen hier nog elke dag hun vangst aan land, waar het direct te koop wordt aangeboden. De jachthaven, winkeltjes en restaurants maken Breskens erg populair bij de toerist. Ook de plaatsen Sluis en Oostburg mag je zeker niet overslaan. Het typische Zeeuws-Vlaamse land nodigt zeker uit voor een ontspannen fietstocht. Neem het fietsvoetveer vanuit Breskens, dan sta je binnen 20 minuten aan de ”overkant” met de plaatsen Middelburg en Vlissingen. De stranden van Zeeuws-Vlaanderen zijn befaamd als vindplaats van haaientanden. Veel mensen komen hier regelmatig naartoe om naar deze zwarte tanden van duizenden jaren oud te zoeken.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Molecaten Park Waterdunen!


Aanbieders op Molecaten Park Waterdunen

Molecaten verhuurt op camping Molecaten Park Waterdunen lodgetenten met sanitair, chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs