Molecaten Park Park Hoogduin

8.5
Groot
100 m
Vakantiepark direct aan een hoge duin
Een van de schoonste stranden
Genieten van zon, zee en strand
Fietsen, wandelen, watersporten
Zeeuws-Vlaanderen ontdekken
Bezoek brengen aan Brugge, Knokke, Antwerpen
Strandhuisjes Cadzand
Glamping in Zeeuws Vlaanderen

Boeken op camping Molecaten Park Park Hoogduin? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)
 STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Camping Molecaten Park Park Hoogduin

Over camping Molecaten Park Park Hoogduin, Zeeland

De duinen en het strand dat maken van dit vakantiepark in Zeeuws-Vlaanderen een toppertje. De ligging van Zeeland Molecaten Park Hoogduin, direct achter het hoge duin, is heerlijk. Via een wandeling door het duingebied kun je op de top van de duinen genieten van het heerlijke uitzicht over het strand.

Glamping aan het strand van Cadzand, een mooie ervaring
Een vakantie die je niet snel vergeet is een verblijf in een van de strandhuisjes op het strand bij Cadzand. Deze staan v.a. maart tot eind oktober op het strand van Park Hoogduin. Goedemorgen strand en zee, zo 's morgens wakker worden?

Deze vier sterren camping met kampeerplaatsen en huurcaravans (luxe chalets) heeft de perfecte ligging voor een echte strandvakantie.Het landschap van Zeeuws Vlaanderen met de kleine dorpjes en het geweldige uitgestrekte strand dat tot de schoonste stranden van Nederland behoort!

De voorzieningen op het park zijn ruimschoots aanwezig. Je kunt natuurlijk gezellig een terrasje pikken en je dagelijkse boodschappen doen. Bij de Brasserie vind je ook een binnenspeeltuin en bij mooi weer kun je buiten in de speeltuin met airtrampoline spelen. Deze regio heeft mooie fietsroutes en op de camping zijn ook fietsen te huur.

Zon, zee en strand en lekker actief op vakantie
Voor wie uitkijkt naar een vakantie op een camping in Zeeland met zon, strand en zee is Camping Hoogduin een geweldige plek. Je gaat er liever op uit? De omgeving van Camping Hoogduin in Zeeland is enorm veelzijdig. Wist je dat hier heel veel haaientanden op het strand te vinden zijn? Aan de receptie kun je terecht voor o.a. folders van diverse attracties en bezienswaardigheden, regiokaarten, fiets- en wandelroutes, souvenirs van Molly & Caatje en alle informatie over je verblijf op camping Hoogduin. Welkom op Camping Hoogduin in Zeeland!

Huur jij dit jaar de leuke strandhuisjes aan het strand?

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Molecaten Park Park Hoogduin!


Boeken op Molecaten Park Park Hoogduin

Molecaten verhuurt op camping Molecaten Park Park Hoogduin lodgetenten met sanitair (Cabin Vlinder max. 5 pers met WC), stacaravans (stacaravan Strandjutter 4p, Beachhome en Villette 5p), chalets,bungalows of appartementen (t Cadzhuys, 10 pers. luxe vakantiehuis aan zee/Zonnestraal 5 pers), staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

...