Ligging midden in de bossen
Veilig strand met aflopende zee
Zwembad met kinderbad
Winkels, restaurants op loopafstand
Boottochtje naar eiland Yeu
Fietsen over uitgezette fietspaden
Themapark Puy-du-Fou
Strand, winkels, markt, restaurants of discotheek
700 m
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Frankrijk.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping Les Sirènes bij:

 STACARAVANS
 STAANPLAATSEN
 

Accommodaties op camping Les Sirènes

camping Les Sirènes, Pays de la Loire / Vendée

Camping Les Sirènes ligt in de Vendée, aan de Franse westkust, temidden van de uitgestrekte staatsbossen van St. Jean-de-Monts. Het strand aan de Atlantische Oceaan loopt hier langzaam af op ongeveer vierhonderd meter van zee. Het zwemwater is veilig, ook voor kinderen en niet geoefende zwemmers, wegens het gebrek aan zeestromingen. De camping is gelegen in een bosrijke omgeving aan de kust en is geschikt voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar.

Op de camping zelf is een zwembad met kinderbad, sportterrein, petanquebaan, tafeltennis. Het bijzondere is dat er in het hoogseizoen een springkasteel en een circustent voor activiteiten worden opgezet.

Binnen een straal van twintig minuten lopen van Camping Campéole Les Sirènes liggen er winkeltjes, een markt, een restaurant en een discotheek. In de omgeving kun je watersporten beoefenen of golfen.
Daarnaast kun je leuke uitstapjes maken naar de eilanden Yeu en Noirmoutier, de havenstad St. Gilles Croix de Vie en de natuur rond de Puy de Fou. Je hebt zeker een heerlijke vakantie op en rond camping Les Sirènes!

De camping ligt in een bosrijke omgeving op ca. 700 m van het strand en ca. 700 m van winkels, restaurants en op ca. 3 km van een supermarkt. In de omgeving kunt u leuke uitstapjes maken naar het Parc van Puy-du-Fou (geheel gericht op de middeleeuwen met spectaculaire shows en voorstellingen) of een boottochtje maken naar het eiland Yeu, de parel van de Atlantische Oceaan.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Les Sirènes!


Aanbieders op Les Sirènes

Suncamp verhuurt op camping Les Sirènes bungalowtenten (bungalowtent Pagan), stacaravans (stacaravan 4/6 pers), staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs