Kleinschalige camping
Buitenbad (kan overdekt worden)
Hoogseizoen animatie
Restaurant op de camping
direct

Boek camping Les Nobis d'Anjou bij:

 TENTEN
 STACARAVANS
 STAANPLAATSEN
 

Accommodaties op camping Les Nobis d'Anjou

camping Les Nobis d'Anjou, Pays de la Loire / Vendée

Een heerlijke kampeerplek voor cultuur en natuurliefhebbers is viersterren glampingcamping Les Nobis d'Anjou. Aan de voet van kasteel Montreuil Bellay en aan de oever van rivier de Thouet ligt deze groene en rustige camping.

De eigenaars van deze leuke Flowercamping heten je van harte welkom op hun charmante viersterren camping midden in de Loirevallei. Gasten met eigen tenten, caravans en campers zijn allemaal welkom. Een deel van de kampeerplaatsen is gescheiden door groene heggen en hoge bomen waardoor de plaatsen voor veel beschutting en privacy zorgen. Er zijn ook 25 mobile homes, bungalowtenten en houten lodgehutten te huur voor twee tot zes personen. Je hoeft alleen bedlinnen (deze kun je ook huren) en handdoeken mee te nemen. Verder zijn de huuraccommodaties volledig ingericht. Allen beschikken over een eigen badkamer.

Vissen en zwemmen
Gooi je hengel uit in de rivier naast de camping of neem een duik in het verkoelende water van het (verwarmde) buitenbad. Dit buitenbad kan overigens bij minder weer gesloten worden. Ben je liever op dan in het water? Huur dan een kano of kajak en verken de omgeving op die manier. De camping kan je voorzien van alle informatie over activiteiten in de regio. En mocht je trek hebben na een dag in de buitenlucht dan kun je op de camping terecht voor een goede maaltijd in een gezellig restaurant. (Elke dag in juli en augustus geopend (behalve op woensdagmiddag))

Château de Montreuil Bellay
Vanaf de camping kijk je uit op Château de Montreuil Bellay, het kasteel dat midden in het dorpscentrum ligt. Plan een dagje om het oude centrum en het kasteel te bezoeken. Je kunt een rondleiding krijgen door het gebouw en de grote kasteeltuin. Er ligt zelfs een wijngaard in de tuin waar al tien eeuwen lang wijndruiven groeien. In de kasteelwinkel kun je de verschillende wijnen proeven en kopen.
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Les Nobis d'Anjou!


Aanbieders op Les Nobis d'Anjou

ANWB Camping verhuurt op camping Les Nobis d'Anjou bungalowtenten, stacaravans, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs