Een groen gelegen charmecamping
Buitenbad verwarmd
Aan de rivier de Jaur
Privéstrandje en vismogelijkheden
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Zuid Frankrijk.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping Les Cerisiers du Jaur bij:

 STAANPLAATSEN
 met PRIVÉ SANITAIR
 STAANPLAATSEN
 

Accommodaties op camping Les Cerisiers du Jaur

camping Les Cerisiers du Jaur, Languedoc-Roussillon

Camping Les Cerisiers du Jaur ligt centraal in de Haut Languedoc. De camping is mooie groen aangelegd met zowel zonnige als schaduwrijke kampeerplekken. Een aantal kampeerplekken beschikt over eigen sanitair met overdekte afwasplaats. Voor de snelle trek is er een snackbar en er worden broodjes en pizza’s bezorgd. Op deze kleinschalige camping is genoeg speelruimte voor kinderen tot 7 jaar, met een glijbaan en speeltoestellen. Hier worden ook tafeltennis- en petanquewedstrijden georganiseerd. Voor de lekkere trek is er een snackbar waar ’s ochtends ook brood verkrijgbaar is en als je geen zin hebt om te koken, kun je broodjes en pizza’s laten bezorgen. Ook beschikt de camping over een verwarmd zwembad.

De camping ligt aan de rivier de Jaur welk geschikt is om te vissen. Hier vind je ook een privéstrandje. Wanneer de wanterstand hoog genoeg is kun je via de rivier de Jaur naar de Orb rivier waar je dan ook kunt kanovaren.

Lekker actief bezig tijdens jouw vakantie?
Vanuit de camping en de omliggende dorpen kun je de omgeving verkennen met georganiseerde wandeltochten. Passa Païs, het Groene Spoor, kun je te voet, met de fiets of te paard overgaan. Misschien nog wel leuker: je kunt dit 75 km lange pad ook doorlopen met een trekezel.
In het natuurpark van de Haut Languedoc ligt ook de grot van Devèze. Deze is toevallig ontdekt toen er een spoorweglijn werd aangelegd. Het is een ‘levende’, authentieke grot met druipstenen, die beschouwd wordt als een van de mooiste van Frankrijk. Aan de ingang van de grot van Devèze kun je het speleologisch museum bezoeken, dat veel originele voorwerpen bevat. Je krijgt uitleg over het ontstaan van dieptes, de ontwikkeling van grotholtes en druipsteenverschijnselen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Les Cerisiers du Jaur!


Aanbieders op Les Cerisiers du Jaur

ANWB Camping verhuurt op camping Les Cerisiers du Jaur staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs