Bekijk grote foto's
Ruim opgezette glampingcamping
Broodservice van april t/m oktober
Verwarmd zwembad
Speeltuin
Wandelen, mountainbiken, golfen
Vissen (vergunning)
Logeren in een safaritent in de Elzas
Kindvriendelijk, rust en ruimte

Boek Les Bouleaux bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)
 STACARAVANS

Camping Les Bouleaux, Lorraine (Lotharingen)

Een charmecamping op de grens van Lorraine en de Elzas in de regio Grand-Est? Een gastvrije groene camping in Noord-Frankrijk met Nederlandse gastheer en gastvrouw. Een mooi ruim opgezette camping in een regio met veel natuurschoon en geschiedenis. De camping ligt aan de rand van het kleine dorpje Vilsberg. Rust, ruimte en natuur, dat is wat je hier vindt in een fijne ontspannen gastvrij sfeer.

Kindvriendelijke glampingcamping
De camping zelf is gelegen in een oude steengroeve waarvan sommige delen nog goed zichtbaar zijn. De camping biedt plaats aan 95 zeer ruime kampeerplaatsen voor caravans, tenten of campers. De glampingtenten van Vodatent staan hier op ruime kampeerplekken. De sanitaire voorzieningen zijn netjes. Verder zullen wandelaars en sportieve fietsers hier vele routes vinden. Verder liggen er in de omgeving van de camping enkele goede Golfterreinen.

Wat biedt de regio Grand Est?
Vanaf de camping zijn er veel activiteiten mogelijk. Heb je altijd al de mooie steden Straatsburg, Nancy of Metz willen bezoeken?
Vind je het leuk om oude kastelen te bezoeken of forten uit de eerste wereldoorlog? Voor de kinderen erg leuk een bezoek aan het dierenpark Sainte-Croix met meer dan 1500 Europese diersoorten. Het ligt allemaal op een goed bereikbare afstand van camping Les Bouleaux.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Les Bouleaux!


Aanbieders op Les Bouleaux

Vodatent verhuurt op camping Les Bouleaux safaritenten, lodgetenten met sanitair, stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs