• Beoordeling toevoegen ▷ 8.7
 • 99 kampeerplaatsenXS
 • Glamping
 • Buitenzwembad
 • Kleine groene camping
 • Ruim opgezette glampingcamping
  Broodservice van april t/m oktober
  Groot verwarmd zwembad
  Speeltuin
  Wandelen, mountainbiken, golfen
  Vissen (vergunning)
  Logeren in een safaritent in de Elzas
  Kindvriendelijk, rust en ruimte

  Benieuwd naar de prijzen op camping Les Bouleaux?

   SAFARITENTEN
   GLAMPING STACARAVANS

  camping Les Bouleaux, Lorraine (Lotharingen)

  Een charmecamping op de grens van Lorraine en de Elzas in de regio Grand-Est? Een gastvrije groene camping in Noord-Frankrijk met Nederlandse gastheer en gastvrouw. Een mooi ruim opgezette camping in een regio met veel natuurschoon en geschiedenis. De camping ligt aan de rand van het kleine dorpje Vilsberg. Rust, ruimte en natuur, dat is wat je hier vindt in een fijne ontspannen gastvrij sfeer.

  Kindvriendelijke glampingcamping
  De camping zelf is gelegen in een oude steengroeve waarvan sommige delen nog goed zichtbaar zijn. De camping biedt plaats aan 95 zeer ruime kampeerplaatsen voor caravans, tenten of campers. De glampingtenten van Vodatent staan hier op ruime kampeerplekken. De sanitaire voorzieningen zijn netjes. Verder zullen wandelaars en sportieve fietsers hier vele routes vinden. Verder liggen er in de omgeving van de camping enkele goede Golfterreinen.

  Wat biedt de regio Grand Est?
  Vanaf de camping zijn er veel activiteiten mogelijk. Heb je altijd al de mooie steden Straatsburg, Nancy of Metz willen bezoeken?
  Vind je het leuk om oude kastelen te bezoeken of forten uit de eerste wereldoorlog? Voor de kinderen erg leuk een bezoek aan het dierenpark Sainte-Croix met meer dan 1500 Europese diersoorten. Het ligt allemaal op een goed bereikbare afstand van camping Les Bouleaux.

  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Les Bouleaux!


  Aanbieders op Les Bouleaux

  Op camping Les Bouleaux vind je de volgende aanbieders:
  ACSI/EuroCampings verhuurt hier luxe ingerichte bungalowtenten. Vodatent heeft hier comfortabele safaritenten staan. Glamping is het nieuwe kamperen!

   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs
  Bekijk Prijs