Gezinscamping in bossen
Slechts 3000 meter van stranden
Zwembad met glijbaan
Fietsen, zonnen, watersport

Boeken op camping Le Zagarella Saint Jean? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping Le Zagarella Saint Jean

Aanbiedingen en specials op camping Le Zagarella Saint Jean:

Over camping Le Zagarella Saint Jean, Pays de la Loire / Vendée

Camping Zagarella is een kleine, maar moderne 4-Sterrencamping gelegen in een pijnboombos met een overdekt zwembad in de regio de Vendee. De camping is slechts 3 km. verwijderd van de prachtige stranden en de levendige badplaats Saint Jean de Monts.

Zagarella is een moderne familiecamping met uitgebreide faciliteiten zoals een tennisbaan, fitnessruimte en een sauna. Vanaf de bar kun je onder het genot van een drankje de kinderen in het (ont)spannende zwembad met waterglijbanen, binnenbad en kinderbad in de gaten houden. Zijn de kinderen uitgezwommen, dan bieden de speeltuin en de familiedisco veel plezier. Tijdens het hoogseizoen organiseert de camping allerlei activiteiten.

St Jean de Monts ligt 3,2 km ten noorden van de camping, het strand bij Plage des Demoiselles ligt op korte afstand van de camping, je loopt er heen via een wandelpad door het bos en de duinen.
De brede zandstranden van de Vendée staan garant voor veel waterpret. Of een dagje uit in Saint Jean de Monts met de vele winkels en restaurants? Een overtocht naar Ile d’Yeu met de boot is ook aan te bevelen? Ben je een fietser, dan is Saint Jean de Monts de ideale bestemming! Vele fietspaden leiden je langs uitgestrekte stranden, door de bossen aan de kust en door het moerasgebied in het achterland.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Zagarella Saint Jean!


Boeken op Le Zagarella Saint Jean

Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect (stacaravan 2 slk, 3 slk) en Canvas Holidays.