Kindvriendelijke Camping Bretagne
Buitenbad half mei/half sept.
Binnenbad half april/half sept.
Hoogseizoen animatieteam
5 km
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Frankrijk.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping Le P'tit Bois bij:

 STACARAVANS

camping Le P'tit Bois, Bretagne

Ben je op zoek naar een fijne familiecamping in de regio Bretagne? 5-Sterren Camping Le P’tit Bois ligt aan de Bretonse kust op zeven kilometer van de sfeervolle vestingstad Saint Malo, met zijn mooie stranden en historische straatjes. Camping Le P'tit Bois is een bijzonder sfeervolle camping.

Deze kindvriendelijke camping heeft een fijn verwarmd binnenbad en een buitenbad met diverse glijbanen. Voor de jongste bezoekers is eer een fijn kleuterbad. Op 6 kilometer afstand van camping Le Petit Bois ligt het fijne strand. Voor een dagje strand ga je naar Dinard of St. Malo.

Tijdens het hoogseizoen (juli/eind augustus) en in de meivakantie verzorgt een enthousiast animatieteam het leuke activiteitenprogramma. In de kinderclub vermaken je kinderen zich prima met o.a. sportieve activiteiten en knutselen. Ook worden in juli en augustus diverse kinderspektakels gehouden.
Wil je actief vakantie vieren dan kun je meedoen aan aquarobic of een balletje slaan op de tennisbaan. Geniet daarna van een glas cider op het zonnige terras tegenover de zwembaden of reserveer eens tafeltje in het fijne restaurant. Uiteraard zijn er ook afhaalmaaltijden verkrijgbaar, ideaal als eens een keer geen zin heeft om te koken!

Op vijftien kilometer van de camping bevindt zich bovendien een mooie golfbaan. Le P’tit Bois is geschikt voor gezinnen met kinderen tot ongeveer 12 jaar.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Le P'tit Bois!


Aanbieders op Le P'tit Bois

TUI verhuurt op camping Le P'tit Bois stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs