Lauwersoog

8.8
Middel
aan zee
Familiecamping bij zee in Groningen
Uitermate geschikt voor watersporters
Direct aan Lauwersmeer, eigen stranden
Verhuur fietsen, boten en kanos
Kindvriendelijke camping, grote speeltuin.
Supermarkt en restaurant op de camping
Recreatieteam in schoolvakanties
2015 Best Camping ANWB

Boeken op camping Lauwersoog? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping Lauwersoog, Groningen

Een unieke en bijzondere camping is Camping Lauwersoog bij Lauwersoog in de provincie Groningen. De ligging en de diversiteit aan acitiviteiten die worden aangeboden zorgen daarvoor. Camping Lauwersoog heeft voor 2016 de 5 sterren en Best Camping status behaald van de ANWB. Deze award geeft de kwaliteit en kwantiteit aan van de voorzieningen die men op het park vindt.

Kamperen aan het water: Friesland?
Bij een camping aan het water, denken de meeste mensen aan Friesland. Maar wist je dat de mooiste kampeerplaatsen aan zee feitelijk in Groningen liggen?
Camping Lauwersoog ligt op de grens van deze twee Noordelijke provincies. Je vindt er het beste van Friesland en Groningen ineen.

Camping Lauwersoog was niet voor niets Camping van het Jaar!

Camping Lauwersoog is uitermate geschikt voor watersporters of een vakantie met de boot. Camping Lauwersoog heeft maar liefst 2 jachthavens. Ideaal voor mensen die met hun boot op vakantie willen. Men vaart er op de wateren van Friesland en Groningen. Het recreatiecentrum beschikt over alle gebruikelijke faciliteiten met respect voor de natuur van Nationaal Park Lauwersmeer .

Omdat de camping aan het water ligt, zijn de faciliteiten sterk gericht op de Waddenzee en het Lauwersmeer. Naast een fiets, huur je bij camping Lauwersoog ook boten en kano’s. Uniek zijn de boottochten van Waterevents. Waterevents hoort bij camping Lauwersoog. Het bedrijf organiseert boottochten voor het hele gezin: zeehondentochten en tochten door het nationaal park, over het Lauwersmeer en spectaculair snelle rib-trips. Verder worden er zandplaatexcursies en lanrover-safari's aangeboden.

Surfers zullen zich ook thuis voelen op deze waterrijke camping. Surfers leggen hun board naast hun tent op het Strandveld op de camping. Vanaf bijna elke plek ziet is de dynamiek van het water zien.

Op camping Lauwersoog staan de bungalows max. 4-6 pers. gewoon op de grens van Groningen en Friesland. De enige keuze die je maakt, is die tussen een trekkershut, strandchalet of campingcottage.
Kamperen doe je op een van de vier soorten kampeerplaatsen. Deze liggen aan het water, tussen het Lauwersmeer en de Waddenzee. Welke plek het precies wordt, hangt af van de voorkeur voor luxe of basic, groot of klein, privacy of levendig etc. De gast bepaalt.
Maar één ding is zeker: Kamperen bij Nationaal park Lauwersmeer zorgt voor een onvergetelijke vakantie aan het water.--
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Lauwersoog!


Boeken op Lauwersoog


 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs