Kleinschalige camping op de Veluwe
Rust, ruimte, privacy, kindvriendelijk
Camping ligt op landgoed Molecaten
Bezoek Hattem, Zwolle, Elburg, Paleis t Loo
Bezoek het Heerderstrand
Fietsen en wandelen op de Veluwe
Nationale Park de Hoge Veluwe ( witte fietsen)
Nationaal park de Weerribben

Boeken op camping Landgoed Molecaten? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Over camping Landgoed Molecaten, Gelderland/Veluwe/Achterhoek

Tussen monumentale beuken en eiken, even ten zuiden van het vestingstadje Hattem op de overgang van Veluwe-massief en IJsselvallei, ligt de gezellige kleine camping Landgoed Molecaten. Een paradijsje voor wie houdt van rust en privacy. Maar ook voor wie op zoek is naar gezelligheid of een vrolijke kindervakantie. Vanaf de camping ontdekt u al wandelend of fietsend de prachtige Veluwe en IJsselvallei en zijn er talloze uitstapjes met kinderen te maken. De beheerders Frans & Aafke zijn grote natuurliefhebbers! De camping is aangesloten bij de Vereniging Gastvrije Landgoederen en Kastelen.

De camping en 't Bos-huus liggen op het - 130 hectare groot - Landgoed Molecaten met prachtige naald- en loofbossen die worden bewoond door vossen, reeën en wilde zwijnen en waar u de vogels de hele dag hoort fluiten. Op het landgoed staat de Mariabeuk; met 400 jaar één van de oudste beuken van Nederland! Gezelligheid en cultuurhistorie vindt u in het vestingstadje Hattem, Hanzestad Zwolle, het voormalig Zuiderzeestadje Elburg en natuurlijk Paleis 't Loo in Apeldoorn.

Kinderen beleven de mooiste avonturen in het bos, op het water of in een attractiepark. Een bezoek aan het Nederlands Bakkerijmuseum, de Spelerij en het Klimbos zullen ze niet snel vergeten!

Bijzonder leuk is een verblijf tijdens de bronsttijd van de edelherten (ca. 15 september - begin oktober). De beheerder van Landgoed Molecaten verzorgt bij voldoende deelname graag een excursie naar de Hoge Veluwe om de burlende edelherten van een afstand te bekijken (€).Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Landgoed Molecaten!


Boeken op Landgoed Molecaten

Molecaten verhuurt op camping Landgoed Molecaten chalets,bungalows of appartementen (4 pers. houten bungalowtje t Bos-huus), staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs