Bekijk grote foto's
Familiecamping aan het water
Aanlegsteiger en boothelling
Visgelegenheid
Zwemvijver/meer
Speeltuin op de camping
Wandelingen en fietsroutes
Golfbaan naast de camping

Boek Landgoed Eysinga State bij:

 STACARAVANS

Camping Landgoed Eysinga State, Friesland

Camping Landgoed Eysinga State (voorheen Blaauw) bij Sint Nicolaasga ligt in de gemeente De Fryske Marren (De Friese Meren). Hou je van rust, ruimte en natuur? Dan ben je hier op je plek. De camping, met uitstekende voorzieningen, ligt prachtig midden in de natuur en tussen het water, de weidevelden en het bos. Deze Friese camping is hierdoor zeer populair bij wandelaars, fietsers, vissers en watersporters. Voor kinderen zijn er op het landgoed diverse kindvriendelijke voorzieningen. Er is een jeugdhonk, een mooie zwemvijver, een dierenweide en een speeltuin met air trampoline. In het hoogseizoen worden er verschillende activiteiten georganiseerd door het animatieteam.

Camping met jachthaven
Met voorzieningen, zoals een haven, kanosteiger en een boothelling, is deze camping bij de Friese meren uitermate geschikt voor watersporters. Vanaf de camping vaar je zo naar de Friese meren en je loopt direct vanaf de camping het wandelbos in. Fietsen kan ook uitstekend in de omgeving. Geen fiets bij je, dan kun je een fiets huren bij de receptie. Op Landgoed Eysinga State vind je een brasserie waar je terecht kunt voor een hapje, een bakje koffie of een lekker biertje op het terras.

Omgeving
Het plaatsje Sint Nicolaasga ligt op 2,5 km. Hier vind je verschillende winkels zoals een grote supermarkt. Op 6 km van het landgoed ligt Joure. Dit is de grootste plaats in de omgeving met een ruim aanbod van winkels en restaurants. Bekende plaatsen zoals Lemmer, Sneek, Heereveen en kameleondorp Terherne liggen allemaal binnen 20 autominuten van de camping. Naast Camping Blaauw ligt BurgGolf. Dit is een prachtige golfbaan in een mooie omgeving, waar je in alle rust een balletje kunt slaan. Ook als beginner zonder GVB (golfvaardigheidsbewijs) kun je hier terecht. Ook kun je een clinic volgen, waarmee je de basisprincipes onder de knie krijgt of kunt werken aan je techniek. Na alle inspanning kun je een hapje eten in het aanwezige restaurant.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Landgoed Eysinga State!


Aanbieders op Landgoed Eysinga State

Eurocamp verhuurt op camping Blaauw stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs