Bekijk grote foto's

Landal Waterpark de Alde Feanen <b>Landal Greenparks</b> De 4 en 5 sterren parken van Landal Greenparks in Nederland,...

Rechtstreeks aan het water
Sloep en sup verhuur op het park
Diverse watersporten in de omgeving
Ontdek Drachten
Eigen aanlegsteiger bij diverse woningen
Fietsverhuur op het park
Wandelen en fietsen
Leeuwarden, Drachten

Boek Landal Waterpark de Alde Feanen bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Landal Waterpark de Alde Feanen, Friesland

Welkom op Landal Waterpark de Alde Feanen! Dit nieuw (2022) ontwikkelde vakantiepark ligt rechtstreeks aan het Friese Nationaal park de Alde Feanen, een prachti watergebied. Elke bungalow op het park ligt direct of indirect aan het water, en diverse bungalows hebben een eigen aanlegsteiger. Kom dus met de boot, of huur een sloep bij de receptie, om optimaal van de omgeving te genieten. Ontdek per boot het mooie natuurgebied Alde Feanen, Drachten of Leeuwarden. Pak de auto en bezoek de charmante Friese plaatsjes Drachten, Grouw, Warten of Earnewald. Of voel en ruik de natuur in beleefmuseum Natuurmuseum Fryslân.

Friesland staat bekend om zijn prachtige weidse uitzichten vol rust en ruimte
Hier word je wakker met het geluid van het kabbelende water, en het ruisende riet. Vanaf de bungalows vaar je zo de Friese wateren op. Uiteraard kan je vanaf de bungalow ook diverse watersporten beoefenen. Het rustige water is perfect voor een kanotocht of een middagje suppen.

Fietsen en Wandelen
Het vlakke landschap van Friesland is ideaal voor lange fiets of wandeltochten voor alle leeftijden. Gegarandeerd dat je hier een mooie fietstocht gaat vinden die perfect bij jouw eisen past. Stop onderweg bij een van de Friese cafeetjes of bistro's in authentieke plaatsjes als Grou en Warten voor een kop koffie of een biertje. Iets verder van het park vind je ook diverse leuke toeristische locaties voor een dagje uit. Trek een dagje uit voor het prachtige Drachten, waar enorm veel historie en cultuur te vinden is. Ga met de kinderen naar AquaZoo, of het Natuurmuseum Fryslân. En zou jij willen leren zeilen dan vind je op loopafstand van jouw vakantieadres zeilschool de Veenhoop.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Landal Waterpark de Alde Feanen!


Aanbieders op Landal Waterpark de Alde Feanen

Landal GreenParks verhuurt op Landal Waterpark de Alde Feanen chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs