Landal Landgoed de Elsgraven

8.3
Klein
direct
Kindvriendelijk vakantiepark in Overijssel
Fun & Entertainment-programma aangeboden.
Speeltuin, dierenweide, midgetgolfbaan
Leuke activiteiten op en rond vakantiepark

Boeken op camping Landal Landgoed de Elsgraven? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Camping Landal Landgoed de Elsgraven

Over camping Landal Landgoed de Elsgraven, Overijssel

Een eigen landhuis met een lap grond waar je u tegen zegt? Op Landal Landgoed De Elsgraven heb je alle ruimte. Met de grote keuze aan activiteiten hoef je je hier geen moment te vervelen. Dit bungalowpark bevindt zich in Twente en is omgeven door hoogveen, stuwwallen, loofbossen en heidevelden. In de buurt ligt het plaatsje Enter, Nederlands enige klompendorp. Voor oer-Hollandse vergezichten moet je langs de IJssel zijn. Ben je op zoek naar actie? Op het bungalowpark zelf kun je zwemmen, squashen of midgetgolfen.

In de omgeving van Landal Landgoed De Elsgraven valt voor kinderen als volwassenen genoeg te beleven. De vakantie wordt zeker een succes. Er worden diverse activiteiten georganiseerd in de directe omgeving van het park.

Kindervoorzieningen op het park
Landal Landgoed De Elsgraven beschikt over diverse voorzieningen voor kinderen. Zo is er kinderspeeltuin bij het terras en kleine speeltuinen over het park verdeeld, kinderboerderij, midgetgolfbaan, kanosteiger, voetbalveld, groot buiten schaakspel, spel-O-theek en een zwembad met apart peuterbad en kinderglijbaan.

Fun & Entertainment-programma
Op Landal Landgoed De Elsgraven wordt in de zomervakantie een leuk Fun & Entertainment-programma georganiseerd.

In de omgeving
Op de rand van het bosrijke Salland en het schilderachtige Twentse land ligt Landal Landgoed De Elsgraven. Op dit bungalowpark kan men in alle rust genieten van de mooie natuur. Voor een dagje uit met de kinderen ga je naar Avonturenpark Hellendoorn of Plopsa Indoor in Coevoerden. Ook kan men het kasteel Twickel bezoeken of leer alles over klompen in het Nederlands Klompendorp Enter. Geniet tijdens het verblijf met volle teugen van de provincie Overijssel.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Landal Landgoed de Elsgraven!


Boeken op Landal Landgoed de Elsgraven

Landal GreenParks verhuurt op camping Landal Landgoed de Elsgraven chalets,bungalows of appartementen (4-6 persoons bungalows).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs