Fijne camping voor jonge gezinnen
Ligt aan een klein zwemmeer
Ruime kampeerplaatsen
Wandelaars en fietsers, Franse Ardennen
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Frankrijk.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping La Samaritaine bij:

 STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT

camping La Samaritaine, Champagne-Ardenne

Camping La Samaritaine is een rustige 3-Sterren camping gelegen in het hartje van de Franse Ardennen. De camping ligt aan een meertje waar je op één van de strandjes heerlijk kunt zonnebaden. Ook kinderen kunnen hier naar hartelust spelen op het strand, bij de speeltoestellen of in het water dat geleidelijk afloopt. Een gedeelte van het meer is afgezet en is in juli en augustus tevens bewaakt.

Op de camping vind je een strand met steiger. Hier kun je heerlijk spelen en zwemmen in het meertje op de camping. Verder is er voor de jongste bezoekers een speeltuin, miniclub en speelweide. Behalve de kampeerplaatsen met veel privacy worden op camping La Samaritaine ook mooie ingerichte accommodaties zoals chalets en stacaravans verhuurd.

Natuurliefhebbers zijn in de regio Champagne-Ardennes absoluut aan het juiste adres. De bossen rondom zijn een paradijs voor tochten te voet, te paard of met de fiets. Maar ook cultuurliefhebbers komen hier aan hun trekken. In juli en augustus worden vanuit de camping excursies georganiseerd naar het Fort de Villy, Verdun en een dierentuin. Ouders met wat jongere kinderen zullen het op deze camping zeker naar hun zin hebben.

De Maas, die hier nog een kronkelende, kleine rivier is, watermolens, eeuwenoude abdijen, historische steden als Charleville-Mezieres, stoere forten bij Sedan, Rocroi en Bouillon (België) en natuurlijk de hoofdstad van de Champagne: Reims! Allemaal een bezoek waard.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping La Samaritaine!


Aanbieders op La Samaritaine

Suncamp verhuurt op camping La Samaritaine stacaravans, chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs