Zwembadencomplex
Relaxte camping
Dichtbij veel activiteiten

Boeken op camping La Plage? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping La Plage, Pays de la Loire / Vendée

Camping La Plage ( Vendee ) is een gezellige 4-sterren familiecamping met prima moderne voorzieningen en ligt midden in een heerlijk duingebied, omringd door bos. De camping heet La Plage vanwege de ligging op 300 meter van een fijn zandstrand. Je loopt vanaf de camping via het duingebied in een paar minuten naar het strand, onderweg kom je wel een weg tegen die je moet oversteken.

Op de camping zijn er 2 grote zwembaden, waarvan een met mooie glijbanen. In het voor- en naseizoen kun je ook gebruik maken van het binnenbad. Het overdekte zwembad is groter gemaakt en er komt een brug naar het buitenbad met glijbanen om het geheel met elkaar te verbinden.

Het waterpark met grote lagunes, het kinderbad met waterfiguren en het verwarmde overdekte zwembad voor plezier in alle seizoenen zijn de belangrijkste faciliteiten van camping La Plage. De water- en meerbanige glijbanen zijn apart van het zwembad met zijn lagunes en zonneweides waar je rustig aan de rand van het zwembad op de ligstoelen kunt ontspannen.

Verder geven de plaatsen Saint-Jean-de-Monts, Challans en Saint-Gilles-Croix-de-Vie genoeg vertier met hun gezellige boulevards. Ook het kasteel van Apremont is een bezoek zeker waard. Kastelen, kloosters en kerken, de Vendee is rijk aan een architecturaal erfgoed. En, er zijn ook een aantal pretparken, leuk voor de kinderen. De receptie van La Plage kan er alles over vertellen.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping La Plage!


Boeken op La Plage

Op camping La Plage wordt accommodatie aangeboden door verschillende organisaties.
Vacanceselect en Venue Holidays verhuren hier luxe ingerichte bungalowtenten. Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect en Venue Holidays (stacaravan Grand 2 en 3 slk).