Toscane in het klein
Ontdek de mergelgrotten
"Het land van Kalk"
Voorheen bekend als Camping Eussen
Echte boerderijcamping
Tussen Heerlen en Valkenburg

Boek camping La Dolce Vita (Limburg) bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

camping La Dolce Vita (Limburg), Limburg

Italië naar Nederland halen, dat is het idee van La Dolce Vita in Ransdaal. Op deze echte boerderij camping creeën de eigenaren Toscane in het klein, op een kleine camping tussen Heerlen en Valkenburg. Deze omgeving leent zich natuurlijk prima voor Italiaanse sferen. Met de glooiende heuvels van Limburg, de groene natuur en een beetje fantasie zit je inderdaad midden in Toscane.

La Dolce Vita zou je bijna een Agriturismo kunnen noemen door de aanwezigheid van diverse boerderijdieren, de gratis verse eieren, en de diverse boerderij activiteiten in het hoogseizoen. Je moet helaas wel zelf voor de Italiaanse wijn en anti-pasti zorgen. Dit kan je prima doen bij een van de kleine (biologische) winkeltjes in de omgeving. Uit eten kan natuurlijk ook, door de bourgondische levenstijl waar Limburg bekend om is zijn er diverse goede restaurants in de omgeving te vinden.

Even een dagje niet op de camping blijven hangen? In de omgeving is voldoende te doen. Het gebied tussen Heerlen en Valkenburg leent zich uitstekend voor lange en mooie fietstochten. Beklim eens de Cauberg, of pak een heerlijk terrasje in Valkenburg. Iets verder vind je Maastricht, bekend om zijn fijne boutiek winkels en de goede sfeer,

In de omgeving zijn diverse festivals zoals Pinkpop, Park City Live of Castle of Love. Hiervoor is La Dolce Vita een goede uitvalsbasis. Maar ook voor de Amstel Gold Race is La Dolce Vita natuurlijk ideaal!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping La Dolce Vita (Limburg)!


Aanbieders op La Dolce Vita (Limburg)

Vodatent verhuurt op camping La Dolce Vita (Limburg) safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs