Kleinschalige camping 1200 meter van de stranden
Fijn verwarmd zwembad met terras
Jacuzi
Leuke speeltuin voor de jongste bezoekers
1200 m
1500 m

Boek camping La Côte bij:

 GLAMPING STACARAVANS
 STACARAVANS
 STAANPLAATSEN
 

Accommodaties op camping La Côte

camping La Côte, Aquitaine / Les Landes

Viersterrencamping La Côte ligt bij Messanges, in het zuiden van Les Landes. De camping is gelegen in een beschermd natuurgebied en ligt ongeveer 1200 meter van de mooie stranden van Les Landes. Verder kun je hier volop fietsen en zo alle badplaatsen per fiets bezoeken.

Volop waterpret ook op de camping
Op Camping La Côte vind je een uitgebreid watercomplex. Er zijn meerdere zwembaden, er is een jacuzzi en voor de kinderen is er een verwarmd peuterbad. Vanaf 2020 zal het zwembad verwarmd zijn.

Sport en spel
Camping La Côte heeft een speeltuin voor de kleintjes en voor de grotere kinderen zijn er spelletjeszalen met videospellen, flipperkasten en tafelvoetbalspel. Voor de sportieve gasten is er een volleybalveld, een tafeltennistafel, maar ook een vlak terrein om een rondje te kunnen joggen.

Bon appetit!
Op de camping kun je ’s ochtends heerlijk brood, zoete broodjes en croissants halen. Verder is er een kleine kruidenier en kun je lokale producten, ijsjes en drankjes kopen. In het hoogseizoen is er de mogelijkheid om afhaalgerechten te bestellen: pizza, kip of mosselen met friet. Bon appetit!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping La Côte!


Aanbieders op La Côte

ANWB Camping verhuurt op camping La Côte glamping stacaravans, stacaravans, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs