Bekijk grote foto's
Camping tussen Colmar/Freiburg
Tussen Kanaal Elzas en Rijn
Boottochten, wandelen langs oever
Op 500 m. ligt openluchte zwembad

Boek l'Ile du Rhin bij:

 STACARAVANS

Camping l'Ile du Rhin, Alsace (Elzas)

Camping Ile Du Rhin ligt bij het plaatsje Breisach am Rhein en het plaatsje Biesheim in de Elzas en op de grens van Duitsland en Frankrijk. Mooi gelegen in het prachtige heuvellandschap halverwege de steden Colmar en Freiburg en tussen het Grand Canal d'Elzas en de Rijn. Een fijne camping om te ontspannen, de locatie ligt perfect voor fijne wandelingen en fietstochten langs de oevers van de Rijn. Of pak een bankje en geniet van de voorbijkomende schepen.

Kleinschalige camping in een prachtig fietsgebied
Zoek je afkoeling in een zwembad, dat kan want de camping ligt slechts 500 meter van een openluchtzwembad met spannende glijbaan. Van dit zwembad mogen de gasten van camping Ile du Rhin gratis gebruik maken. Aan de jongste bezoekers is ook gedacht in de vorm van een fijn speeltuintje en de ouders kunnen zich uitleven op een tennisbaan of een potje petanque spelen. Op de camping bestaat de mogelijkheid om fietsen te huren. Wat is er nu leuker dan de omgeving verkennen op de fiets? Geen barbecue bij? Geen probleem de camping verhuurt barbecues en in het hoogseizoen kun je je dagelijkse boodschappen doen bij de kleine kruidenier op de camping. Geen zin om te koken? Dat hoeft geen probleem te zijn want in het hoogseizoen zijn er ook afhaalmaaltijden te bestellen.

De perfectie combinatie Frankrijk-Duitsland
Door haar ligging aan de Rijn maakt de Elzas-regio deel uit van de Boven-Rijnse Laagvlakte. Naar het westen toe gaat deze laagvlakte over in het heuvel- annex bergland van de Vogezen, dat gedeeltelijk in de Elzas ligt. De Elzas (Alsace) is een regio in Frankrijk, gelegen op de linkeroever van de Rijn en in het westen begrensd door Lotharingen. Het is onderverdeeld in de departementen Haut-Rhin en Bas-Rhin. De hoofdstad is Straatsburg. De Elzas ofwel de Alsace heeft een mooi gevarieerd landschap, met wouden en bergen tot uitgestrekte natuurgebieden met prachtige dieren.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping l'Ile du Rhin!


Aanbieders op l'Ile du Rhin

Eurocamp verhuurt op camping l'Ile du Rhin stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
 

 

 

Beoordelingen camping l'Ile du Rhin
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  7.7
 • Algemeen
  8.0
 • Personeel
  8.0
 • Sanitair
  7.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Janny - naseizoen 2019, met partner
  08-12-2019
   Janny
 • Algemeen
  8
 • Personeel
  8
 • Sanitair
  7
 • Geen luxe camping maar voor ons was dit een topplek om alles te kunnen bezoeken. Heerlijke ligging en de Elzas is fantastisch. Fietsen, wandelen en heerlijk eten in de omgeving.

  Leuke Tips en Uitstapjes
  Colmar, Breisach, Freiburg, Riquewihr, ja noem maar op te veel op te zien.

   Johan en Els - voorseizoen 2016, met partner
  11-06-2016
   Johan en Els
 • Algemeen
  8
 • Personeel
  8
 • Sanitair
  7
 • De ligging is perfect, de camping is netjes onderhouden, het personeel is bijzonder vriendelijk. Colmar Freiburg ligt allemaal op korte afstand zelfs fietsbaar.

  Leuke Tips en Uitstapjes
  De Elzas ontdekken vanaf deze niet te grote camping.