Rustige familiecamping 400 m. van strand
Zwembadcomplex met kinderbad
Speeltuin en springkussens
Hoogseizoen activiteiten jong en oud
Diverse fietstochten, uitstapjes directe omgeving
Glamping in Bretagne met Tentocamp

Boeken op camping Kost-Ar-Moor? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN

Over camping Kost-Ar-Moor, Bretagne

Camping Kost-Ar-Moor ligt slechts 400 meter van de prachtige zandstranden van La Pointe de Mousterlin. Een mooie ruim opgezette niet al te grote camping in Zuid Bretagne. De camping ligt tegenover een natuurgebied welke beschermd is. Hier kun je fijne wandelingen maken. Camping Kost-Ar-Moor is zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Want de kindvriendelijke camping is ideaal voor families die van rust, fietsen, wandelen, strand, zon en zee houden. Animatie wordt er beperkt aangeboden.
De gasten worden door de Engels sprekende Franse eigenaar van harte welkom geheten.

De voorzieningen zijn ruim aanwezig. Er is een mooi verwarmd zwembad, net sanitair, een gezellige bar/restaurant. Hier kun je genieten van een eenvoudige lekkere maaltijd of snack. Op de hele camping is WIFI, ook bij de tent. Voor kleine boodschappen kun je terecht bij het kleine winkeltje, op ca 5 km. van Fouesnant vind je een grote supermarkt. Het zwembad heeft een wildwaterstroom en een apart kinderpad.

De kinderen zullen zich goed vermaken want er zijn diverse speelmogelijkheden. Er is een speeltuin met 2 trampolines, schommels, glijbaantjes en een tafeltennistafel. Sportieve gasten kunnen zich uitleven bij het voetbal- of volleybalveld. Op de camping worden ook fietsen verhuurd.

In de omgeving zijn genoeg activiteiten. Diverse zandstranden, leuk marktjes, gezellige stadjes en charmante dorpjes. In de omgeving kun je mooie wandelingen of fietstochten maken.

De safaritenten van Tentocamp staan opgesteld op ruime mooie plaatsen en op ideale afstand van alle voorzieningen op camping Kost-Ar-Moor.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Kost-Ar-Moor!


Boeken op Kost-Ar-Moor

Tentocamp verhuurt op camping Kost-Ar-Moor safaritenten (Luxe safaritenten max. 5 pers. van Tentocamp).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs