direct
Ontspaning, rust en ruimte in Friesland
Kampeerplaatsen
Watersport
Verhuur van boten en kanos
 • Beoordeling toevoegen ▷ 8.6
 • Middelgrote campingM
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Boeken op camping it Wiid? Kies hier verblijf en organisatie:

   CHALET/HUISJE/APPT
   STAANPLAATSEN
   

  Accommodaties op camping it Wiid

  Over camping it Wiid, Friesland

  In het hart van het unieke merengebied van Friesland, tussen Leeuwarden en Drachten, bevindt zich Camping It Wiid. Dit prachtige park ligt centraal in het laatste nationaal park van Nederland, De Alde Feanen. Een gebied van zo'n 2000 hectare dat bestaat uit kreken, kleine en grote plassen met eilandjes en grote waterwegen.

  In het gebied kan prachtig gevaren worden. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. Je kunt je eigen boot meenemen, maar natuurlijk ook een boot huren via de receptie. Er worden sloepen, valken, polyvletten, optimisten en kano's verhuurd. Uiteraard kunnen visliefhebbers hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.

  De camping en het bungalowpark liggen tegenover het dorp Eernewoude, of zoals de Friezen zeggen "Earnewâld". Het dorp ligt aan de andere kant van het water en is met een pontje te bereiken, maar u kunt er ook via de "gewone" weg komen.

  Camping It Wiid omvat 368 ruim opgezette kampeerplaatsen, waaronder een groot aantal direct aan het water. Er zijn diverse voorzieningen waaronder een verwarmd openlucht zwembad, een speeltuin en een voetbalveld. Je kunt hier ook een boot huren, om Friesland vanaf het water te verkennen.

  Kortom: Camping Friesland gezocht, It Wiid is een camping waar je ontspanning, rust en ruimte vindt maar waar tegelijkertijd de gezelligheid niet ontbreekt. Kamperen in Friesland, kies voor Camping It Wiid.

  Op de camping is vanaf Hemelvaart een prachtig buitenzwembad geopend, met een superlange (65 meter) glijbaan. Voor de kleintjes is er een waterspeeltuin. Verder is er een ruimgesorteerde supermarkt, met 's ochtends warme broodjes. In de Meerpaal kun je terecht voor het afhalen van snacks.

  Camping “It Wiid”
  Koaidyk 10
  9264 TP Eernewoude

  Tel: 0511 – 539 223
  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping it Wiid!


  Boeken op it Wiid


   

  Bekijk prijs bij:

  Bekijk Prijs