Bekijk grote foto's
Groene camping
Rust en ruimte
Wandelen en fietsen
Praag op 60km afstand

Boek Horejany bij:

Camping Horejany, Midden-Bohemen / Praag

Camping Horejany is een heel ruim opgezette camping, aan de rand van het dorpje Horejany. Horejany ligt in centraal Tsjechië op zo'n 70 km van Praag. Wil je graag tijdens je vakantie een dagje naar Praag dan kan dit met de auto maar ook met de trein. Het meest unieke van camping Horejany is toch wel de rust en ruimte. De plaatsen waar de tenten staan zijn minimaal 300 m2. Een plezierige bijkomstigheid van Tsjechië zijn de relatief lage prijzen in de restaurants en cafés. In de dorpjes in de omgeving van de camping zijn meerdere restaurants te vinden.

De Nederlandse Jelly en Arthur beheren deze kleinschalige camping met 35 plaatsen op zo'n 4 ha. Het sanitair op Horejany is netjes en de douches zijn zonder munten. Voor mindervaliden is er een speciale ruimte. De omgeving is erg geschikt voor wandelingen en fietstochten, en kenmerkt zich door een enorme weidsheid waarin landbouwgrond, dorpjes en bos elkaar afwisselen. Ver weg van drukke wegen en vliegvelden vind je hier nog de echte natuur, rust en ruimte.

Een kindvriendelijke camping op korte afstand van Praag
Op de camping hebben de kinderen volop ruimte om te spelen. En in de zomer kunnen de kinderen spelen en spetteren en heerlijk afkoelen in het zwembad. In het bos naast de camping ligt een steengroeve waar ook gespeeld kan worden. Er worden op de camping regelmatig BBQ-avonden georganiseerd, gezellig om daar andere gasten te treffen onder het genot van een hapje en een drankje.

Praag bezoeken en logeren in een mooie omgeving
Een bezoek aan Praag is vanaf de camping makkelijk te maken. In een uurtje rijden ben je in een van de mooiste steden van Europa. Praag met het prachtige oude centrum is echt de moeite waard. Maak een wandeling langs de oude historische gebouwen en snuif de sfeer en geschiedenis op.

Het terrein van de camping is glooiend en heeft een schitterend uitzicht over het landschap. Bij de camping ligt een bos dat een mooie start vormt voor een wandeling. In de authentieke boerderij met schuren vind je het sanitair, een jeugdhonk en kavarne (café). De boerderij is vroeger gebruikt als overnachtingsplaats voor Pelgrims uit Hongarije. Het nabij gelegen stadje Pribram is het eigenlijke bedevaartsoord. Ook zijn er excursies naar de plaatselijke brouwer Herold bij kasteel Breznice op 10 km. Dit bier wordt ook geschonken in de kavarne (café) op de camping.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Horejany!


Aanbieders op Horejany

Tentfactory verhuurt op camping Horejany bungalowtenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs