Havenwoningen in Terherne
Ook wel hét Kameleondorp van Nederland
Ontdek de Fryske Marren
Vissen of skûtsjesilen
Klassieke scheepshaven
Dichtbij het sneekermeer
Zwemmen in het meer is mogelijk
Gratis Wifi op het park

Boek Havenresort Terherne bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Havenresort Terherne, Friesland

Op Havenresort Terherne overnacht je in unieke havenwoningen met uitzicht over de gezellige haven van Kameleondorp Terherne. Terherne staat bekend om haar unieke ligging tussen het Sneekermeer en de Terhernster poelen

Slapen in een havenwoning in de De Fryske Marren
In hét Kameleondorp van Nederland, Terherne, vind je een aantal mooie klassieke scheepshavens. Eén van deze scheepshavens bevindt zich op het Havenresort Terherne. Hierdoor kan dit park je mooie havenwoningen aanbieden, waar vanaf je de Fryske Marren kunt ontdekken. De klassieke "kameleon" schepen die aangemeerd liggen aan de scheepshaven geven de haven een heel mooi karakteristiek uiterlijk.

Kom met je eigen boot naar het havenresort, of huur er in de omgeving een. Door de ligging tussen het sneekermeer en de Terhernster poelen kan je genoeg kanten op. Ook kan je goed vissen hier, of probeer eens een middagje skûtsjesilen (fries zeilen). Ook kan je gewoon zwemmen in de haven, de waterratten komen hier dus tijd tekort!

Volop water in Friesland
Kom met le eigen boot en meer aan in de haven, ga een middag skûtsjesilen, sla een hengel uit of neem een frisse duik; voor waterfanaten is de omgeving rond de Friese meren geweldig om vakantie te vieren. Voor dagtrips kan je richting Sneek, het mooie Heerenveen of Leeuwarden. Ook leuk om te doen: een bezoekje aan Kameleondorp, een attractiepark geheel gewijd aan de bekende boekenserie!


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Havenresort Terherne!


Aanbieders op Havenresort Terherne

Summio verhuurt op Havenresort Terherne chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs