Hafendorf Rheinsberg

Klein
direct
Vakantiepark om een haven
Fietsen en wandelen
Bezoek het Rheinsberger kasteel
Diverse faciliteiten in de omgeving
Ontdek de natuur
Boot huren
Geniet van de kameropera
Uitstapjes naar Berlijn, Potsdam en de Mecklenburgische Seenplatte

Boeken op camping Hafendorf Rheinsberg? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping Hafendorf Rheinsberg, Brandenburg

Op 100 kilometer ten noorden van Berlijn vindt je Hafendorf Rheinsberg. Dit vakantiepark, opgebouwd rondom een jachthaven, heeft een eigen watertoren en een klein strandje bij de aanlegsteiger. De ideale plek om tochtjes te maken met je eigen boot, of om een boot, kano, kajak of waterfiets te huren. Vissers hebben hier ook alle ruimte en mogelijkheden om hun favoriete sport te beoefenen.

Op korte afstand van het park vind je Rheinsberger kasteel, met een prachtige slotgracht. Dit kasteel is niet alleen mooi om te zien vanaf de buitenkant, maar aan de binnnenkant vind je tegenwoordig ook een museum, theater en de kameropera. De plaatselijke voorstellingen in dit kasteel zijn inmiddels welbekend.

Op het park zelf vind je verder een speeltuin. En direct naast de park ligt het Maritiem Hafenhotel Rheinsberg, waar je terecht kan voor verse broodjes, een zwembad, wellness faciliteiten, fitness en verschillende restaurants. Ook dagtripjes naar Berlijn (ca. 100km), Potsdam en de Mecklenburgische Seenplatte zijn aan te raden!Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Hafendorf Rheinsberg!


Boeken op Hafendorf Rheinsberg

Roompot Vakanties verhuurt op camping Hafendorf Rheinsberg chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs