• Beoordeling toevoegen ▷ 7.9
 • Kleine campingS
 • Glamping
 • Buitenzwembad
 • Groene camping in de Belgische Kempen
  Buitenbad, sporthal
  Fietsverhuur, midgetgolfbaan
  Wandelen, fietsen
  Glamptenten
  Speeltuin, fitness
  Visvijver
  Eindhoven, Maastricht, Antwerpen

  Benieuwd naar de prijzen op camping GT Keiheuvel?

   SAFARITENTEN

  camping GT Keiheuvel, Belgisch Limburg

  In België kun je glampen op camping GT Keiheuvel. Deze middelgrote camping ligt net over de grens bij Eindhoven. Er zijn ruime kampeerplekken en het terrein is mooi groen aangelegd.

  Net over de grens maar toch zo anders
  Er zijn op deze familiecamping goede voorzieningen en mooie Safaritenten van Vodatent. Dus alles in huis voor een echte glampingvakantie.
  Op deze camping leef je echt midden in de natuur en vaak buiten, Uiteraard wil je dan ook comfortabel wonen. Een safaritent huren op Camping GT Keiheuvel is compleet voor de gasten ingericht. Zo slaap je op comfortabele bedden. De keuken is compleet ingericht en verplaatsbaar. Bij mooi weer kook je een lekkere maaltijd op de veranda. Een koelkast om de vele Belgische biertjes koud te houden ontbreekt ook niet. Kom lekker comfortabel kamperen in een rustieke safaritent waarbij het vakantie en kampeergevoel blijft.

  Op de camping vind je een fijn zwembad en leuke speeltuin, dus vervelen is geen optie. Verder kun je jezelf sportief uitleven in de sporthal waar je een potje kunt tennissen of squashen. Visliefhebbers kunnen een lijntje uitwerpen in de visvijver. In de directe omgeving van de camping kun je minigolfen en is er een trampolinepark. Er is ook een geweldige skelterbaan aangelegd. Voor alle leeftijden en in elk jaargetijde is er genoeg te beleven op Camping GT Keiheuvel.

  De Belgische Kempen ontdekken
  Gelegen in het hart van de Belgische Kempen is deze natuurcamping echt een aanrader. Wandelaars en fietsers kunnen in de omliggende omgeving volop hun gang gaan, met name het natuurpark Keiheuvel ligt er prachtig bij. Dit complete natuurpark is 108 hectare groot, waarvan 60 hectare natuurgebied is. En zin in een dagje winkelen, wat dacht je van een bezoek aan Antwerpen, Eindhoven of Maastricht?

  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping GT Keiheuvel!


  Aanbieders op GT Keiheuvel

  Vodatent verhuurt op camping GT Keiheuvel safaritenten.
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs