Groene camping in de Belgische Kempen
Buitenbad, sporthal
Fietsverhuur, midgetgolfbaan
Wandelen, fietsen
Glamptenten
Speeltuin, fitness
Visvijver
Eindhoven, Maastricht, Antwerpen

Boek GT Keiheuvel bij:

 SAFARITENTEN

Camping GT Keiheuvel, Belgisch Limburg

In België kun je glampen op camping GT Keiheuvel. Deze middelgrote camping ligt net over de grens bij Eindhoven. Er zijn ruime kampeerplekken en het terrein is mooi groen aangelegd.

Net over de grens maar toch zo anders
Er zijn op deze familiecamping goede voorzieningen en mooie Safaritenten van Vodatent. Dus alles in huis voor een echte glampingvakantie.
Op deze camping leef je echt midden in de natuur en vaak buiten, Uiteraard wil je dan ook comfortabel wonen. Een safaritent huren op Camping GT Keiheuvel is compleet voor de gasten ingericht. Zo slaap je op comfortabele bedden. De keuken is compleet ingericht en verplaatsbaar. Bij mooi weer kook je een lekkere maaltijd op de veranda. Een koelkast om de vele Belgische biertjes koud te houden ontbreekt ook niet. Kom lekker comfortabel kamperen in een rustieke safaritent waarbij het vakantie en kampeergevoel blijft.

Op de camping vind je een fijn zwembad en leuke speeltuin, dus vervelen is geen optie. Verder kun je jezelf sportief uitleven in de sporthal waar je een potje kunt tennissen of squashen. Visliefhebbers kunnen een lijntje uitwerpen in de visvijver. In de directe omgeving van de camping kun je minigolfen en is er een trampolinepark. Er is ook een geweldige skelterbaan aangelegd. Voor alle leeftijden en in elk jaargetijde is er genoeg te beleven op Camping GT Keiheuvel.

De Belgische Kempen ontdekken
Gelegen in het hart van de Belgische Kempen is deze natuurcamping echt een aanrader. Wandelaars en fietsers kunnen in de omliggende omgeving volop hun gang gaan, met name het natuurpark Keiheuvel ligt er prachtig bij. Dit complete natuurpark is 108 hectare groot, waarvan 60 hectare natuurgebied is. En zin in een dagje winkelen, wat dacht je van een bezoek aan Antwerpen, Eindhoven of Maastricht?

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping GT Keiheuvel!


Aanbieders op GT Keiheuvel

Vodatent verhuurt op camping GT Keiheuvel safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs