GT Keiheuvel

Groene camping in de Belgische Kempen
Buitenbad, sporthal
Fietsverhuur, midgetgolfbaan
Wifi
 • Beoordeling toevoegen ▷ 7.9
 • Kleine campingS
 • Glamping
 • Buitenzwembad
 • Boeken op camping GT Keiheuvel? Kies hier verblijf en organisatie:

   SAFARITENTEN
   

  Accommodaties op camping GT Keiheuvel

  Over camping GT Keiheuvel, Belgisch Limburg

  In België kun je logeren op camping GT Keiheuvel. Deze middelgrote camping ligt net over de grens bij Eindhoven. Er zijn ruime kampeerplekken en het terrein is mooi groen aangelegd. Er zijn op deze camping goede voorzieningen en mooie Safaritenten van Vodatent. Dus alles in huis voor een mooie glampingvakantie. Gelegen in het hart van de Belgische Kempen is deze natuurcamping echt een aanrader. De prachtige bosrijke omgeving met name het natuurpark Keiheuvel, nodigt fietsers en wandelaars van harte uit.

  Op deze camping leef je echt midden in de natuur en vaak buiten, Uiteraard wil je dan ook comfortabel wonen. Een safaritent huren op Camping GT Keiheuvel is compleet voor de gasten ingericht. Zo slaap je op comfortabele bedden. De keuken is compleet ingericht en verplaatsbaar. Bij mooi weer kook je een lekkere maaltijd op de veranda. Een koelkast om de vele Belgische biertjes koud te houden ontbreekt ook niet. Kom lekker comfortabel kamperen in een rustieke safaritent waarbij het vakantie en kampeergevoel blijft.

  Op de camping vind je een fijn zwembad en leuke speeltuin, dus vervelen is geen optie. Verder kun je jezelf sportief uitleven in de sporthal waar je een potje kunt tennissen of squashen. Visliefhebbers kunnen een lijntje uitwerpen in de visvijver.


  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping GT Keiheuvel!


  Boeken op GT Keiheuvel

  Vodatent verhuurt op camping GT Keiheuvel safaritenten.
   

  Bekijk prijs bij:

  Bekijk Prijs