FKK Bunculuka Camping Resort

7.0
Middel
aan zee
FKK Camping in ongerepte natuur
Goede voorzieningen
Restaurant/supermarkt
Kindvriendelijk/speeltuin
Watersport/wandelen

Boeken op camping FKK Bunculuka Camping Resort? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping FKK Bunculuka Camping Resort, Kvarner

Naturistencamping Bunculuka bevindt zich in de directe nabijheid van Baška en er zijn 1200 staanplaatsen. Bunculuka bevindt zich in een schitterende baai tussen twee heuvels die gekenmerkt zijn door ongerepte natuur. Karakteristiek voor deze camping zijn percelen gelegen op een terasvormig terrein en omgeven door een pijnbomenbos, acacia's en bezemstruiken. De FKK camping is rustig gelegen en je vindt er diverse voorzieningen zoals een supermarkt, restaurant, snackbar, bakkerij en groentenwinkeltje. Het kiezelstrand is 250 m. lang en 30 m. breed en uitsluitend bestemd voor FKK gasten.

Op de camping bevindt zich een kinderspeelplaats, verder diverse sportterreinen voor volleybal, tennis, minigolf en tafeltennis. De camping wordt omringd door een berglandschap. De receptie van de camping verwelkomt haar gasten en staat altijd voor ze klaar. Je kunt hier gebruik maken van informatie over de regio en er is een internetplek ingericht. De camping ligt direct aan een schitterend kiezelstrand. Een fijne plek om van de kristalheldere Adriatische zee te genieten.

Dit is een wandelparadijs ( wandelkaarten krijgt men bij de informatie), rijden (15 km), volleybal, tennis, midgetgolf, voetbal, tafeltennis, watersport, jeu de boule, verhuur van boten, waterski (10 km), gymnastiek, georganiseerde uitstapjes, animatie (voor alle leeftijdsgroepen), in de omgeving: zeilen, surfen, duiken en verhuur van fietsen.
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping FKK Bunculuka Camping Resort!


Boeken op FKK Bunculuka Camping Resort

Gebetsroither verhuurt op camping FKK Bunculuka Camping Resort stacaravans (Stacaravan A 4+2p), tourcaravans (Tourcaravan 4+1p airco).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen van camping FKK Bunculuka Camping Resort
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  7.0
 • Algemeen
  1.0
 • Personeel
  5.0
 • Sanitair
  9.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.