Familiepark de Vechtvallei

Christelijke camping Overijssel
Overdekt verwarmd zwembad (schuifdak)
Sportvelden en speeltuintjes
Activiteiten in het hoogseizoen
Recreatieplas de Oldemeijer op 2 km.

Boek camping Familiepark de Vechtvallei bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping Familiepark de Vechtvallei, Overijssel

Optimaal genieten van het bosrijke gebied rondom de recreatieplas de Oldemeijer kun je zeker op glampingpark de Vechtvallei. Deze familiecamping ligt tussen Hardenberg en Ommen in het Vechtdal in de provincie Overijssel . De recreatieplas de Oldemeijer ligt ongeveer 2 kilometer van het park verwijderd.

Lekker spelen en spetteren en nieuwe vriendjes maken
Zwemmen en spetteren kun je zeker in het overdekt zwembad. Ook bij mooi weer is het heerlijk in dit verwarmd zwembad want het dak kan open. Voor de jongste bezoekers is er ook een apart badje met een glijbaantje. In het hoogseizoen verzorgt het recreatieteam allerlei leuke activiteiten. Vervelen hoeft dus beslist niet op deze kindvriendelijke en gastvrij camping.

Je kunt heerlijk actief bezig zijn op de diverse sportvelden. Verder liggen er verspreid over het park leuke speeltuintjes.
Op het kampeerveld is er bijvoorbeeld een speeltuin, klimrek, duikelstang, glijbaan en zandbak. Op het park is ook een sport- en speelveld met basketbalpalen, volleybalveld en voetbalveld. In de recreatieruimte zijn leuke spellen en automaten te vinden.

Natuurlijk krijg je trek na een actieve dag in Overijssel
Er is een eetcafé met heerlijke plates en een snackbar waar je patat en snacks kunt afhalen. De broodjesservice zorgt ervoor dat je de dag goed begint met een lekker ontbijt. Je kunt hier ’s middags broodjes bestellen en die worden de volgende morgen vers afgebakken. Centraal op het park vind je het verwarmde sanitairgebouw. Er is daar ook een speciale babyruimte met kinderbad en commode te vinden. In het sanitairgebouw is een wasserette met twee wasmachines en één droger aanwezig. Kortom alles bij de hand voor een fijne gezinsvakantie.

In de omgeving is genoeg te beleven. Zo kun je in de buurt van Diffelen goed wandelen en fietsen. Wie weet spot je tijdens je tocht een hert! Of ga met een kano of sloep op pad op de Vecht. Recreatieplas De Oldemeijer met het fijne zandstrand is ook zeker een aanrader. Deze speelvijver ligt in boswachterij Hardenberg.

Een safaritent huur je natuurlijk bij Familiepark de Vechtvallei zodat je optimaal kunt genieten van de natuur.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Familiepark de Vechtvallei!


Aanbieders op Familiepark de Vechtvallei

Op camping Familiepark de Vechtvallei vind je de volgende aanbieders:
Vodatent en Suncamp verhuren comfortabele safaritenten. Glamping is het nieuwe kamperen!
Vodatent verhuurt hier lodgetenten met douche/bad en wc.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs