Bekijk grote foto's
Kindvriendelijk aan oever rivier de Our
Tussen Luxemburgse Ardennen/ Duitse Eifel
Uitgebreide kinderanimatie meiweek/hoogseizoen
Moutainbiken, kanovaren
Luxe chalets, zeer comfortabel
Fijne spelen, zwemmen, varen op rivier
Wandelparadijs Müllertal
Gratis gebruik zwembad Aqua Nat'Our (6 km)

Boek Europarcs Kohnenhof bij:

 STAANPLAATSEN

Camping Europarcs Kohnenhof, Luxemburg

In het mooie Ourdal ligt familiecamping EuroParcs Kohnenhof. De Kohnenhof is een mooie kindervriendelijke camping/vakantiepark gelegen in een bosrijke omgeving aan de oever van de rivier de Our in het Noordoosten van Luxemburg. In dit deel van Luxemburg reiken de bossen zo ver als de horizon. Verwacht in de omgeving van de camping dus prachtige natuur, authentieke dorpjes en mooie wandel- en fietspaden. Vanaf de camping en het vakantiepark loop of fiets je zo met de hangbrug de natuur in. Ongerepte natuur, pittoreske stadjes en de strategische ligging met Duitsland aan de overkant van de rivier maken dit vakantiepark wel een heel bijzondere vakantiebestemming. Je logeert hier in luxe en comfortabel ingerichte chalets. Ook zijn er aan het water ruime kampeerplaatsen. Verder vind je op vakantiedomein Kohnenhof een restaurant met gezellig terras en winkeltje.

Op deze camping zijn kinderen meer dan welkom.
Er is een uitgebreid activiteitenprogramma. Er is een fijn speelveld, leuke speeltuin, voetbalveld. Dan heb je ook nog de rivier: een kilometer rivier om te zwemmen, vissen, varen en heerlijk dammen te bouwen. De wandelaars en sportieve fietsers kunnen hier ook hun hart ophalen. In de directe omgeving liggen tientallen wandel- en mountainbike-routes. Kinderen vermaken zich ook prima bij de mooie speeltuin, bij de tafeltennistafel, het interactieve sportveld of (met visvergunning) vissend aan de kant van de Our.


Luxemburg ligt op slechts 3 tot 4 uur rijden vanuit Nederland en heeft verrassend veel cultuur en natuur. De camping/vakantiepark leent zich uitstekend om de Ardennen, de Eifel en om stadjes als Vianden, Clervaux en Luxemburg te bezoeken en te leren kennen.


2023:Het vakantiepark is nog volop in ontwikkeling. Europarcs doet zijn uiterste best om eventuele overlast voor jou als gast tot een minimum te beperkenVia Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Europarcs Kohnenhof!


Aanbieders op Europarcs Kohnenhof

Op Camping Europarcs Kohnenhof worden de volgende accommodaties verhuurd:
Suncamp en EuroParcs verhuren accommodatie als chalets, appartementen of bungalows. Staanplaatsen voor tent of caravan worden aangeboden door EuroParcs.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
Bekijk Prijs