Bekijk grote foto's

Boek Etxarri bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)
 STAANPLAATSEN


Camping Etxarri, Rioja

Camping Etxarri is net buiten het dorp Etxarri gelegen in de provincie Navarra in het westen van de Pyreneeën. Deze accommodatie ligt in een prachtig eikenbos tussen twee unieke natuurgebieden: de gebergten van Urbasa en Aralar. Camping Etxarri ligt 50 km. van de kust

Je kunt vanaf camping Etxarri prima een dag de natuur intrekken. Bij de receptie zijn wandel- en mountainbikeroutes verkrijgbaar van de omgeving. De ligging van de camping is ideaal voor een dagtrip naar Pamplona, San Sebastián of een dagje naar zee (ong. 50 km). Je hebt op de camping de beschikking over diverse faciliteiten zoals een zwembad met apart kinderbad en ligweide (geopend van half juni tot half september), sportvelden, tennisbaan, restaurant met streekgerechten, receptie, wifi, verhuur van mountainbikes, speeltuin en een animatieprogramma voor kinderen in het hoogseizoen. Wasmachines en barbecues voor gezamenlijk gebruik.

Er is ook een informatiecentrum over de geologische geschiedenis van dit deel van Spanje en er zijn wandel- en mountainbikeroutes in het Nederlands verkrijgbaar bij de receptie.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Etxarri!


Aanbieders op Etxarri

VacanceSelect verhuurt op camping Etxarri safaritenten, lodgetenten met sanitair, stacaravans, staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs